Bir adim daha ileri gidelim
BIZLER ALLAHIN BIR PARCASIYIZ....... Yani Sünnetullah Allahin kendisdir.. yada Allahin gölgesi olrakta algilanabilir.... öyle efendim Allahin yanina Peygamber gitmis falan filan karsilikli cay kahve icmisler olaylari ne AKLA ne MANTIGA nede EVRENSEL ZIHINE SIGAN BIR SEY.....
Yaaa inan bazen kendi kendime düsünüyor ve sadece dünyada en büyük ENAYILERIN... Müslümanlik kelimesi arkasina saklananlarin oldugu kanaatine variyorum....
Bence Afrikada cölde bir yanda Tabiatla bir yada etraftaki hayvanlarla ici icie yasan insanlarin ISlam-Aleminden cok cok daha ileri boyutta Allah yakin olduklarina inaniyorum.... kiii onlar Mutter-Natur... yani tabiatin ruhuna inaniyorlar... ISTA ALLAHTA ORADA GIZLI....
Bir Buschmann... bir klasik Müslümandan daha iyi Müslüman ve insandir.... kesinlikle bu böyledir..... cünkü adamlarda KIBIR YOK, Yalan hurda yok... hava basma yok... diger insanlari DÜSMAN görme yok... yokta yok... adamlara ilkel diyoruz, ama asil ilkel olan bizleriz...
bence HAYATIN en büyük varligi INNERE FRIEDEN"DIR... yani Ruhun huzur icindeyse, iste senden iyisi yok...
Ben Deppo gibilerinden umudu coktannn kestim... bunlardan adam olmaz... iyi bir insanda olmaz... ancak iyi bir insandan Müslüman olur.. yada AYDIN insandan... Müslümanlik BILGILI insanlarin isidir.... basit insanlar anlayamaz...
Am ayeni nesiller icin, sanirim her sey bitmis degil... bizim gibi Demokratik evrensel Müslümanligi secenlerin sayisi gittikce artmakta.... keliem ve bilgiyle bizlere karsi gelmeleri mümkün degildir.. ancak kaba kuvvetle karsilik verebilirler.. oda ne kadar ILKEL olduklarinin kanitidir... Bir Buschmann bunlardan daha hayirlidir
|