Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 11.09.2005, 21:19
Benutzerbild von xbaburx
xbaburx xbaburx ist offline
Neuer Benutzer

Standard sinek avlamaya ayıracak vaktim yok

bunlara acıklama getirdik diyelim.sen baska baska turlu turlu seyler getireceksin.sineklerle ugrasamam.yaptıgım tum yorumlar genelin acıklanmasına yöneliktir.yeterince acıkladıgımı dusunuyorum.kuranın neden sunnetten ayrılamayacagını neden peygambersiz olamayacagını kuranın,asrı saadetin yasanmıslıgı kuranın pratik hayata her seyiyle yansımıslıgını kopmaz butunlugunu acıklamaya calıstım.bunlar hakkında bir seyler söyle .bırak sinegi minegi.kaynak taraması yap yokla hadis gercek mi nerde söylenmiş ne amacla söylenmiş incele ondan sonra konustur benim mantıgım .alay etmek için aktardıgın guya delillerin pesine takılıp aptallık yarısında jokeylik yapacak değilim.bana kısır catısmalara dusecek örnekler gösterme.

habibim lafına da iyi takmısın.iyi yaygara koparıyorsun.Allah cocuk edinmeyecegi gibi sevgili de edinmezmis.uleng densiz bu sevgiliyi kendi sevgilin gibi algıladıgınA GÖRE BAYA BİR SORUNLUSUN..bu söz uzerinde koskoca bir EDEBİYAT OLUSMUSTUR.dunya kadar örnek getirirsin.beagt ve siir.edebiyat urunleri ayrıdır.vaktim yok vesselam.