Laber mich nicht VOLL mannnn
ben Allahi sendne veya Kurani senden ögrenecek degilim... ne Hocasin ne Professörsün kisacasi hic bir seysin...
O halde senin söylediklerin yani senin Mezheplerin Sünneti Sex Pozisyonlarin sade ve sadece seni ilgilendirir... site apacik Islam dinini SEX DINI yaptiniz cikardiniz.... karilarin yüzlerine pece, efendim Hasemaymis masemaymis falan filan.... kafadan catlaksiniz sizler....
Neme lagzim yaww... macht doch was Ihr wollt... es ist nicht der Islam den Ihr Praktiziert und rumposaunt, sondern eure Private Religion....
Yok efendim Allah dogmamis dogurmais falan filan artik gecin Ihlas Suresini deforme etmeye... olayin derinligi sizleri asar ve gecer...
Sünnetullah Allahin bir parcasidir ve otomatikman insanin yaratilisinda Allahin parcasi icimizde var... tüm kaainat Allahin mecazi anlamda gölgesi... iste Allahin ucu bucagi yok... ucsuz bucaksiz sinirsiz tek...
Yahu artik Hadisleri madisleri ve Sünnetleri birakin... bunlari Resüller deil SIZLER uydurmussunuz... beni baglamaz... ich brauch so ein Scheiss nicht mannn
|