Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 29.07.2005, 02:39
Benutzerbild von roman
roman roman ist offline
Neuer Benutzer

Standard Kafana göre takıl Alpi!!!

Alpi Merhaba!

Hani bir deyim vardır (........) dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanıdır!!!

Senin hoşça kalın canım halkım beyitlerin biraz bayatlamadı mı? Ne dersin anlı şanlı Alpi.!

Ben senin kişiliğinden hiç bir zaman hoşlanmadım, sevemedim ne senin mizacını, nede ukalalıklarını Alpi!!!

Her seferinde burada bir şeyler yazabilmek için illa ki birilerine mi toslamak zorundasın sen?

Adam gibi, adam olup ta düşüncelerini hiç bir kimseye sataşmadan yazamaz mısın sen?

Bazen düşünürüm de bu zat uç noktada bir mazoşistimdir diye. Bundan utanılacak, sıkılacak bir durum inan ki yok Alpi!!!! Ben insanların tüm tuhaflıklarını çok doğal karşılıyorum, senin burada aramızda ne olumlu, nede olumsuz hiç bir samimiyet yokken yazdıklarını bile çok sıradan bir şey gibi bakıyorum.

Bir aralar seni ben İnternet sitelerinin sırıtık bir maçosu, ucuz hovardası olarak düşünmüştüm, ama bir ara bende yeni bir düşünceler oluşturmaya başladın, dedim ki kendi, kendime bizim Alpi bir aşama yapıp ta İnternet’tin köçeğimi olmaya başladı. Lütfen alınma bu son cümleme bu cümleyi belkide ilk defa yazmaktayım bir insana, ne diyelim nasibi senmişsin, hani yukarıda bahsettiğim Mazoşistlikten doğdu!!!!

Allah aşkına sen bir Mazo musun Alpi? Mutlaka kendini yapıştırdığın Anadolu düşünürlerinin sonsuz sevgi üzerine bütün bir ömürlerini verdikleri düşüncelerini, burada birilerini rencide yapabilmek adına kullanmaktasın!!!

Hiç bir düşünür düşüncesini bir insanı aşağılamak ve rencide etmeye çalışmak adına ne yaratır, nede bunu uygular Alpi!

Bunu bu yaşına kadar öğrenemedin mi?

Sen hiç değişmemişsin, hep aynısın ve bana en küçük bir yakınlığın yok, ama olumlu, ama olumsuz bir yakınlığın olamaz senin......

Önce insan ol.

Sonra kişilik mücadelesinde bulun.

Benim açımdan bir milimetre bile ne gelişme sağlamışsın, nede insan olabilme sorumluluğunun içinde bulunmuşsun.

Hani deyim yerinde ise cehenneme kadar yolun var senin!!!!!!!!

İster kalırsın, ister gidersin her ikiside senin sorunun, bu cümleleri sık, sık kullanmak ile ne kişilik edinirsin, nede olduğundan fazla bir nesne olursun.

Sen hiç bir yerde dost bulamazsın Alpi.

Kafana göre takıl.

Şundan emin ol ki hiç bir cevap yazmayacağım sana...

Sana ayıracak bir saniyem bile olmayacak...

Galvani...