Namus icin canlarini veren dedelerimiz
simdi mezarda ters dönmüslerdir
bu konuyu tartismaya acan kisi ne düsünerek bunu yapti bilmiyorum ama ona gercekden aciyorum,cünkü tartisilacak bir konu deyil!!!!kocasini veya karisini aldatan bir insanin cehenneme kadar yolu var,bunun affi yoktur,egerki bir kisi esinin aldatmasina göz yumuyorsa eminimki 2 gün sonra oda aynisini yapacaktir ve sonrada sen yaptin ben niye yapamiyacagim diye ona koz olarak kullanacaktir.Esini birkere aldatan kisi yine aldatacaktir,atalarimiz güzel bir laf etmistir "alismis kudurmustan beterdir" diye.gercekdej cok dogru ve yerinde bir laf.
Bence aslinda tartisilacak olan konu "aldatmanin sebepleri nelerdir,neden aldatma sayisi günden güne yükseliyor" ?onun cevabini bulduktan sonra bu konuya hic gerek kalmazdi.
Ya arkadaslar NAMUS denen birsey var,ondan hicbirsey duymadinizmi??Nerden geldigimizi neden bukadar unutuyoruz,kimlerin torunlari oldugumuzu necabuk unuttunuz?? Neler oluyor bize?? gittikce dinimizden uzaklasiyoruz,artik yahudilerin bile yapmadigi seyi bizler yapmaya basladik.Siz bunlara cevap bulun.Bu sorularin cevabini kendinizde bulursaniz aldatmak sözkonusu bile olmaz.
Bazi yazilarda "eger cok seviyorsam affederim" gibi sacma seyler yaziyor.Nedemek ya,sen neyi seviyorsun kimi seviyorsun kardesim,sen seviyorsan o seni sevmiyordur,sevse aldatmazdi,buda tektarafli sevgi olur bununda sonu mahkemede sonuclanir.Aldatmak isteyen kisi esinden ayrilsin,ondan sonra ne halt yerse yesin kimse karismaz.
Surda yazilanlari okudukca gercekden evlenme istegim kursagimda kaliyo beee.
Eskiden aldatanlar meydanda taslanirdi ama simdi 2005 yilina geldik dogruya hersey SERBEST !!!!! yazik yazik.
Aldatan kadin olsun erkek olsun affedilemez,onu Allaha havale edeceksin,cani cehenneme.
saygilar
|