o.T.
TofTrikkY:
>>>ben ermeniyim sevgili kardesim!!!<<<
-Sen ermenisin, ben seni öyle kolay kolay
kardeslige kabul etmem.
eger, hakliyla haksiz arasinda secim yapamiyor, tavir koyamiyorsan o, senin problemin.
>>>gecmisde yasanan bir takim olaylari bu gibi sitelerde senin gibi olayla uzakdan yakindan alakasi olmayan insanlar tarafindan hakaret esliginde dile getirilmesi bence bizi taaa ki o zamanlara geri getirecegini saniyorsan yaniliyorsun.<<<
-Benim olaylarla alakam var. Türk vatandasiyim. Ülkemin haksiz suclamalara maruz kalmasi beni ilgilendirir. Ermenilerin,
karabagda 10 yil önce isledigi suclar, Azerbaycan topraginin bir bölümünü hala isgal altinda tutmasi beni ilgilendirir. Ermeni Diasporasinin kocaryanla akillarindan gecirdikleri beni ilgilendirir.
>>>evet söyledigim gibi ben ermeni asilliyim, fakat burda TÜRKÜM diye dolasan bir takim türklükle alakasi olmayan, kolyelerinde ay yildiz tasiyarak bir seyler yaptiklarini sanan bir kac arkadasimizdan daha da TÜRKÜMDÜR eminim.<<<
-Ben sana istisnalar yok demedimki. Istisnalar var diye tutupta ermeni diasporasini veya kocaryani unutacak degilizya. Sen kendini diyer irkci milliyetci ermenilerden farkettirmek istiyorsan, bizimle beraber karsi tarafa tavir koyacaksin. Mesela:
Irkci ermeni forumlarinda akil fikir tavsiye eden makaleler yazabilirsin. yaziyormusun, hani nerde???
Yada, Ermeni diasporasina vaya, sözkonusu milliyetci faliyetleri yapan mercilere mektup yazip, mektubu burda forumda yayinlarsan biz onu takdir edebiliriz. Ermeni milliyetciligini protesto icin kendini Taksim meydaninda yakip intihar eden ermeniyi biz unutmadik. Asagiya bakarsan görürsünki, ben
ermenilere karsi tavir koymus bir ermeninin
makalelerinide kopye cektim. okumani tavsiye ederim!
>>> sen türkiyede TÜRKIYE icin iki yil askerlik yapip türk topraklarini korudunmu düsmandan???<<<
-Ben askerligimi yaptim gerekirse birdaha yaparim
>>>hayir ama benim ermeni asilli dedem yapti bunu. insanlari asla ayni kaba koyma bence.<<<
-Ay! sende herseyi biliyorsun masallah! Deden gibilerin nasil askerlik yaptiklarini hergün okuyoruz herhalde! Türkleri arkadan vurarakmi yapti deden askerligini????
>>>her dinden her irkan iyisi de cikar kötüsüde cikar. ama ermeniler haysiyetsizdir, ermeniler serefsizdir gibi cümleleri demene izin vermiyorum!<<<
-ben bir kac yascik bükümdür senden ama, hala uzun bacaklari gördügüm zaman gevseyiveriyorum. Emrin basim üstüne!
>>>hakaret etmekden baska bir sey degil bu. senin ne farkin kaliyor soykirim yapan canilerden?????<<<
-Ermeni forumlarinda türklere yapilan hakaretleri gördünmü????? Benim onlarda görüs bildirmeme bile izin verilmiyor canim!
>>>bizler okumus ve kültürlü insanlar olarak hosgörü ve barisa adim atmamiz gerekiyorken senin yaptigina bak.<<<
Hangi baris kizim?? Senin KIRONUN GBme yazdiklarini okudunmu??? onun fikrine göre türkler 1,5 milyon ermeni katletmisler.
onun rakamlari, Ermeni diasporasinin rakamlarinin tam üc kati. gercekten barismi istiyorsunuz???? hallo hallo!!!!
>>>yazik degilmi. özür dileyecek kadar yüreklimisin merak ediyorum foruma ekledigin ve kendi kaleminden yazmayi bile beceremedigin o igrenc yazi icin???<<<
-Neye yazik degilmi???? Sen ermenilerin yazdiklarindan dolayi tüklerden özür dileyebiliyormusun????
Bana bak!!!! sen benim nelere kadir oldugumu bir bilseydin, eminim bir dakika bile kaybetmeden bana gelirdin.
saygilar.... isabel
"ISABEL" ismin cok güselmis. Sanirim soy isminde MANUKYAN gigi geliyordur kulaga.
neyse kusursuz insan olmaz.
Benimkiside ALi
sevgiler Isabel
|