Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 12.07.2005, 15:54
Benutzerbild von isinsu
isinsu isinsu ist offline
Neuer Benutzer

Standard Günlerdir ..

yazmadim buraya.. ama takip ettim..

ve cok merak ettigim birsey var.. cevremde ve de burada okuduklarimdan yola cikarak her seferinde bir soru aklima takiliyor..
Egitim duzeyi farkli insanlarin ayni sekilde dusunmesi ve tepki gostermesi cok ilginc, degil mi ?? beyin yikamasi mi soz konusu?? islamda "beyin yikama" denilen seyin tipik ornegi midir bunlar???Vurdumduymazlik mi yoksa?? islama aykiri olan ya da islami mercek altina alan herseye karsi, yani her sozcuge karsi beynini kapatan insanlara ne demeli???bunu aciklayabilen var mi?? ben dogrusu aciklayamiyorum.. hepsi hipnoze edilmis gibi davraniyor..mumkun mu?Camide imam ve hocalar, cami disinda arada yapilan konusmalar ve diger sosyal iliskiler insanlari hipnotize ediyor ve beyinlerini yikiyor.. Siz ne dersiniz???
Neden dusunup, konusan ve herseye acik olan ve saldiri olarak kabul etmeyen, dininden ve de inancindan emin bir tavir ile guzellikle soylenen seylere karsi hosgoru ile yaklasip anlatanlar yok...???? inanan insan illaki de hep ayni mi olmali?? tepkiler ayni, hersey ayni.. davranis bile ayni, dusunce tarzi ayni.. SAnki ayni tornadan cikmis gibi echt! iletilere yapilan itirazlardan ben bunu anliyorum...
cok ama cok ilginc bir durum!