Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 11.07.2005, 14:18
unknown

Standard misafir defteri...

ikiniz biribirinize duygulariniza acarsananiz bunu misafir defterine yapin.. bu bir.. bunu niye söylüyorum anlicaksiniz... roman karekter ispatlama komplexinden bahs ediyor.. buda bana öyle geldi.. eyerki varsa bir insana karsi sahsi bir fikrin ve hissin bunu 4 göz arasinda yaparsin..
ikincisi ... ne köy nede kasaba olur bunlardan.. yada ne bileyim buna benzer laflar etmmissiniz .. cok ayip ettiniz.. forum ne demektir bu kelimeyi tartisalim ilk basta istiyorsananiz .. ama zannederim ki siz bu kelimenin ne anlama geldigini hepimizden iyi bilirsiniz cünki siz belki bizlerden fazla okudunuz.. ama belkide daha az.. kim bilir.. forum demek: karsidaki insanin beynine kendi fikrini yerlestirmeye calismak anlamina gelmez.. cünki cogunuz bunu denediniz... ister küfür olsun olmasin bu olduktan sonra SAYGISIZLIKTIR ... cogu zaman okudugum yazilara cevab bile yazamadim cünki insanlari oooo kadar cok baski altina almaya calisildiki .. BU BIZIM GENCLIK olamaz dedim.. forum demek karsilikli bir fikir alis verisidir.... sen söylersin.. ben bunun icin ne düsündügümü yazarim... falan filan.. ne demek istedigimi anladiniz umarim... kusura bakmayin bende belki haddimi astim.. ama "komplex" kelimesi ve "ne köy ne kasaba" kelimesi birazcik morelimi bozdu... ve sunuda söyliyeyim son olarak..

hic bir insanin zorla .. yada asice karsidaki insa kendi fikrini kabul ettirme hakkina sahib deyildir... din bir yana .... INSANCA KANUNLAR ...

aff buyrun... yine diyorum.. bize sundugunuz icin duygularinizi cevab veriyorum..