Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 10.07.2005, 02:24
eniskaya

Standard Güzel sözlerin icin tesekkürler

ben biraz farkliyim senden ki ben haytimda ayni seyleri, yani evrensel gercekleri her zaman ve her yerde tekrarlamaktan bimam ki bunlar benim ruhuma islemis..

bende biliyorum bunlarin egitim ve Ihlas seviyesi buna müsaait olmadigini.. ama hic olmazsa azda olsa düsünmeye zorlamak benim amacim... yani adam düsünsün biraz ve saaaadece kendi sahsi menfaatini DIN saymasin diye...

Yoksa bende biliyorum, bu Forumda cogularininda ne köy nede kasaba olmayacagini....

Medeniyet dedigin insanin evinde baslar ve kimse inkar edemezki, Türk aile yapisi feci sekilde karman corman oldugunu... hele hele kizlarin cektikleri izdiraplar ve diger sacmaliklarin ne kadar oldugunu herkes kendi ailesinden biliyor.....

Ben her yerde ve her ortamda ayni seyleri söylemeye devam edecegim... buda benim cehalet ve DINSIZ HACI HOCA safsatacilarina karsi ILAHI misyonum olsun....

Neredeyse tüm konunlari Forumda ele aldik... ve sonucta gördükki..... DINDE oratka anlayis olmaz... yani herkesin kafasindaki Allah baska ve herkes ancak ve ancak KURANI KAPASITESI GEREGI anlayabilir yada algilayabilir...

O Forumdakiler benim yada senin göz püncerenden olaylari anlamalari mümkün degil... ki seviye farki cok acik...

YInede bir iki güzel konu bulmaya ugrasacagim, tartismak, hele hele Demokratik, tartismalar insanin beyninin pasini siliyor...

Iyi geceler
Enis