Enis burasının çapı ve seviyesi çok
düştü bu ortamda şu an için bulunmayı bir insan olarak kendime karşı bir hakaret olarak görmekteyim.
Dostum senin ile toplumsal bazı farklılıkları bazen sahipte olsak bile, ki var, en azından adam gibi adam, insan gibi insansın.
Gelişmiş ve aydın insanlara yakışan bulundukları konumlarını ve kişiliklerini her ortamda korumaktır.
Ben yaşamım boyunca hep aynı kelimeleri ve konuları tekrarlamaktan hiç hoşlanmadım.
Ufkun genişliği ve derinliği yalnızca evrensel düşünce ve evrensel insan olabilmekle orantılıdır. Gerisi yalnızca iyi niyetli yada ard niyetli laftır.
Ben bu sayfaları yıllarca tanımaktayım ve bu sayfalarda sokaklarda asla selam bile vermeyeceğim, benim ile herhangi bir yerde uzaktan bile tanışsalar yakından tanıyabilemek için tüm yağcılığını ortaya dökebilecek o kadar çok insan var ki!!!!!!!
İnsanların bir çapı,düzeyi ve kalitesi olur, en azından ben insanlardan insan oldukları için bunu beklerim, olmadığınıda anında hissederim ve aramda müthiş bir mesafe bırakırım bu tür insanlar ile......
Bu sayfalarda eminim sende, bende bir kaç insanın o bulanık sele kapılıp gitmelerinin önüne geçebildik bu bile büyük başarıdır, bu kaşarlı, uzman manupulecilerin arasında.
Türkiyeli insanları bir kaç basit yaldızlı cümleler ile kandırmak inanbana çok kolaydır, kurnazlığı meslek edinmiş sahtekar kişiliklrde.
Çünkü Türkiyeli insanlar gerçekten eğitimsizdirler, bir de kişilik kanıtlama denilen aşağılık komplexleride buna eklenince o tür insanları kandırmak çok daha kolaydır bu tür sahtekar şahsiyetlerde.
Ne sen, nede ben hiç birşey beklemeden, hiç bir çıkar ve ard niyet gütmeden bu insanları farklı, farklı bilgilerimiz ile uyarmaya geliştirmeye çalıştık.
Tüm hakaretlere rağmen bunlaı yapmakla iyi yaptık diyorum ve senin gibi bir insanı tanıdığım içinde mutluyum.
En azından düşmanım bile olsan dürüst ve açıksın, mertsin düşman gibi düşman olabilecek çapta ve değerdesin, ama biz düşman değil dost olduk, çünkü ne senin, nede benim yüreğimde hiç bir insan bizim düşmanımız değil.
Düşman yalnızca cehalet.
Sevgiyle ve sağlıcakla kal dostum.
Güzel bir yaz dinlecesi dilerim senin için.
Roman.Galvani...
|