Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 05.07.2005, 16:09
Benutzerbild von roman
roman roman ist offline
Neuer Benutzer

Standard En iyisi senin ile yazışmak Işın!

Çünkü Kutsal bir organ olarak ve tüm diğer yan organların yönetimini ve işlevini sağlayan beyinin farkında olan ve o beyni en iyi bir şekilde kullanmaya çalışan bu sayfalarda bulunan bir kaç nadir kişilerden birisi sensin.

Ben okuduğunuz pek çok dini olarak gösterilen veya bilimse lolarak gösterilen kitaların ölüm ve ölüm ötesinde yaşanılanları yeterli bildiklerini sanmıyorum.

Ama tüm kitaplara verdiğim saygı ve değer ölçülerini koruyarak tüm kitaplar okunmalıdır diyorum.

Ölümü ve ölüm ötesini tüm insanlık, tüm insanlğın farklı katmanları, farklı bireyleri hep merak etmiş bir anlm bulmaya çalışmışlardır.

Benim sizlere tavsiyem ölüm yakını deneyimleri yaşamış insanların yazılarını okumanızdır.

Ben öyle bir deneyim yaşadığım için bir çıgın gibi yıllarca o konuda olan yazıların belkide piyasada bulunan tüm yazılarını okudum, hepsin de müthiş birbirlerine benzerlikler ve yakınlıklar var.

İnanın bana o yazılarda çok büyük doğruluklar ve çözümler var.

En azından yabancı dilleriniz var ön yargısız anladığının tüm yabancı dillerde olan yazıları okuyun. O konular üzerine var olan tüm yazılara internet aracılığı ile ulaşma şansınız var.

Ben bir Atesit olarak ölüm yakını deneyimi yaşadım ve ölümün olmadığını yalnızca ölmek denilen bir geçişin olduğunu gördüm.

Tüm şekiller ve resimler çizen bunları yasaklamayan dinlerde olduğu gibi, ışıklı ve aydınlık olan insan üstü ruhların varlığı ilede karşılaştım. Ve iç tatmadığım sonsuz bir huzur, sevgi ve bilgelik gördüm.

Konunun detaylarını hiç yazmayı düşünmüyorum. Bu sayfalar o olgunluk ve kalitede değil.

Ama başka şeylerde gördüm...

En azından her insanın bir görevi olduğunu ve bizlerin bu yaşamının büyük bir anlamının onlar açısından var olduğunu kavradım.

Her neyse ölümü ve ölüm sonrasını insani bir beyin ve düşünce yapısına sahip olan hiç bir dünyalı insanın anlayabileceğini inanmıyorum...

Ben gerçek anlamda ruha değer veriyorum.

Ruhun olmadığı bir insan vücudu olamaz, yaşayamaz, çünkü ölür.