Modern kultur farklı bir gorusu oldugu gibi algılayamaz..ilkönce onu kendi gormek istedigi kıvama getirir ya da getiremezse de oyle gorur...islama bakınca sadece ocu gorulmesi gibi..(tabi turkler yylraca haclı seferlerinde Osmanlı akınlarında o kadar bogaz sıkarlarsa..işin enteresan tarafı bunları turkçe yazan birisi soyluyor..!!!)tum kavramlar degistirmeye baskalastırmaya kendine katıp parcası haline getirmeye dayalı oldugu için(tez +antitez=senteeeezz) (tum oryantalism bu iş uzerine kurulmus şarkiyatcılık çalışmaları bu amacı gutmus ama bir turlu becerememiler)islamı da gordugu gibi gorur..ama beceremediği sey işte burada…İSLAM O KADAR KUVVETLİ Kİ TEZ ANTİTEZ SENTEZ OLMAYA GELMİYO..dolayısıyla İslam acık yada ortulu baskı altına alınıp surekli siddete maruz bırakılıyor ve siddete surukleniyor.. …ama su halde bile İslam tum kavramsal ongorusuyle sapasaglam duruyor…cunku İslam adı itibariyle teslim olmaya dayalı..hazmedip hıfzedip kendine ait bir parca haline getirdigin gundelik bir hayat alanı değil hayatın kendisi oldugunu kabul ettiriyor…ve de islamın herhangi bir kavramını anlamak için musluman olmak gerek…zaten bir tek kavramını anlama becerisini gosterebilen islama giriveriyor..musluman oluyor..digerleri akılsız kafir yıgınları olmaya devam ediyorlar..
Hasılı islamla ilgili herhangi bir tanımlama ya da anlayıs ileri suremezsiniz..islam sizin gordugunuz sey degildir..islam benim yasadıgım seydir…SEN DE İNSANSIN BEN DE İNSANIM …senin beni tanımlamana izin verirsem beni yemene de izin vermiş olurum..o yuzden sen ne islamı anlayıp tanımlayıp onun uzerinde yorum yapabilirsin ne de bir muslumanın…sen ancak gordugun cinlerden ucan hacı hocalardan gozune yarasa gibi gelen ortulu kadınlardan vs vs den bahseder iyi bol asagılamaktan baska bir sey yapamazsın…cunku zihni çerçeven kufurle orulmuş..ahlakın zorundalıgını zalimlikle karıstırp kufrun perdesi altında debelenirsin...sana ancak her mogolun bir yolu vardır sozuyle bir seyler anlatabilirim dedim..sen kendini ne zannediyorsun..sende ki akıl da bizde ki saman balyası mı….batı medeniyetinin kendisini merkeze alan saplanmışlıgını iyi hıfzetmişsin…insan urunu olan seylerde herkesin kendisine gore bir bakısı yolu yontemi vardır….bir yol belleyip de bir seyler elde eden hemen kendi yolunu dayatmaya gidemez…Ferrari degilde kagnı arabası kullnıyorum …sana neee..bu ustunluk mu??ne yani uzaya cıktınız da ne oldu…dogu toplumları geri kalmışşş..arkadas birileri it gibi kosturuyor diye kosturmak mecburiyetinde miyim…ileri oldugunu iddia eden zerzevat takımı benim geri oldugum iddiasını ne hakla ortaya salıyor..onun yasam tarzı gundelik hayatı teknoloji ve bilime dayalı diye bana bunu dayatmak zorunda mı??niye geri olur musum ???geriliği kabul edersem ileri gitmişleri kovalamam icab eder..KOVALAMAYA BASLARSAM PEŞLERİNDEN GİTMİŞ OLURUM..PEŞLERİNDEN GİDERSEM ONLAR NEREYE GİDERSE BEN DE ORAYA GİTMİŞ OLURUM…ama ben mogolum…AVRUPALI DİİLİM..her mogolun bir yolu vardır…Avrupalının yolu benim onların pesinden it gibi kosturmama baglı uzayan bir yoldur…ben pesleriden kosmazsam kosacakları yol bitiverir...yahu Avrupa medeniyeti denen medeniyeti ben ustun kabul etmiyorum..geri meri de deilim..avrupa medeniyei zorbadır…tek disi kalmıs canavardır benim literaturum de..dunyada her konusan mahluk insandır…ama milyar kusuru daha bir defa bile telefon etmemiştir…simdi bunlar gerizekalı oldukları için mi boleler.. dunyanın bir tarafı fakirse obur tarafının onu somurup semirmesiyle fakir kalmıştır…kosturanlar it olmayı kabullenedursunlar ben kendi yolumu kendim cizerim…bu yol da elbetteki zalimlerin yolundan uzak olan bir yoldur…kendi semirmişliklerini ilericilik diye yutturan fakirleri ve ulkelerini somuren somurgenlerin yolundan uzak bir yol..demokrasi nerdeeeee…demokrasi bu işte…!!!
Lafı cok uzattım...anlayan anlar….gulyabani hayranlarına ben ne yapayım…baksınlar gorsunler bogurup bogurup dursunlar…kimse onlara sozle anltamaz bir gulyabani olmadıgını..en iyisi bööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööö..

diyip bilenmek…elbet bir gun gene kusanırız kılçları…salınırız tuna boylarında…o zaman Avrupa ve yardakçılar vay anam biz pek yaman bir hale ducar olmusuz derler…burunlarından gelen gene kendi kanlarıdır..en iyisi bir kere daha:böööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööö öö

))))))))))))))