Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 28.05.2005, 20:25
Benutzerbild von turgayatacan
turgayatacan turgayatacan ist offline
Neuer Benutzer

Standard Bize hosgörü ve insanlikdan

bahseden enis K. amca ve IsigaDogru´dan Insanlik ve hosgörü dersi.

eniskaya:

Bende sizlere karsiyim.... care yok

savas yapacagiz.....

Ben sizler ve sizler gibi Cahillerin seviyesine inecegini, ben sizlere benzeyecegine... SIZLER BANA BENZEYIN

Isigiadogru:

Aman Enis"cigim! Bo$versene Sen!

It ürür kervan yürür diye bir atasözü var. Bilgisayar arkasindaki bir "cihatci" ate$ olsa nereyi yakabilir ki? Bunlarda yürek yok, bakma Sen kuru kükreyi$lerine. Ancak sahtekarlikla (Takkiye)bir yere varacaklarini zanediyorlar. Bir de kancikca bomba ile kendilerini "chinakracher" gibi havaya ucurmayi ;-)

At ölür meydan kalir, yigit ölür $ani kalir diye bir söz var! Bunlara böyle kavramlar yabanci gelir.

Ke$ke daga ciksalar, Türk Silahli Kuvvetleri bunlari alimallah inim inim inleterek oradan temizlerler!

eniskaya:

Yahu inan gün gelecek bunlarin

topunu bir uzay mekigine koyacagiz ve auf den Mond schiessen edecegiz......

Bunlar resmen Allahsizlar.... bu kadar Cahillik yeryüzünde kimsede yok... bunlarin tek Imani PARAdir....

Birileri bunlara para veriyor.... bizim buradada var buHadiskolikler... sakal birakmislar Insallah bismillah laga luaga...

Die haben einfach den Arsch auf

Hiritiyan Alemine iste bu gibi Hadiskolikler lagzimki, bunlari istedikleri sekilde evirip cevirsinler...

Cahil insan lagzimki dünyaya, savas yapilsin

Isigadogru:

Nicht umsonst gibt es in der Türkischen

Sprache die Redewendung, dass solange ein Esel ein Esel bleibt, wird es viele derer geben, die ihm einen Sattel um den Rücken binden.

Now for our turkish people: E$ek e$ek olduktan sonra semer vuran cok olur ;-)))

eniskaya:

benim son Mekaleme ne dersin ?? o.T.

Isigadogru:

Einfach gut!

Ich hoffe, dass der link den ich Dir gab, Deinen Wissenshorizont erweitern wird damit Du bei Deinen Schlachten gegen dieses Heer des Teufels die richtigen taktisch-strategischen Methoden anwenden kannst ;-))

eniskaya:

Das hofee ich auch

bunlar benim acimdan bir asiri sorun degildir...

Hürriyet ve Demokrasi ekinlerimizi son yillarda almaya basladik.... artik geri dönüsü olmayan bir yoldayiz...

Ben sahsen gelecek genclikten cok memnunum....

Gecen ATV Siyaset meydaninda, TR capinda ögrenci Vekilleri ve Politikacilar Mecliste bir sohbet ve calisma oratami yarattilar...

Meclis Baskani Arinc, Yasar Nuri Öztürk und viele andere Namhafte Politiker waren anwesend und kamen zur Wort...

Inan hemen hemen tüm gencler DIN konusuna degindiler.... Semavi DINLerdende ders verilmesini ve Orjinaliyle dersin nasil alinabilmesi gibi sorular yönettiler ve tüm sorulari neredeyse Yasar Hocaya yönettiler....
Tebi oda dört köse oldu memnunluktan...
Ama Bülnet Arincin yüzünden düsen 40 bin parca oluyordu.... yani neden ona degilde, Yasar Hocaya soruyorlar...

O da ver yansin etti... piyasadaki DIN degildir... DIN var, ama böyle degil... diyerek herkesi elestirdi...

Yani inan gencler iyi yolda.... Müridlikten cikip sorgulayan bir toplum ancak medeni toplumdur.....

Sorgulamayan ve hayvan gibi birilerinin pesinden kosup ve onalrdan medet uman toplumdan kork...

Arap toplumlari ve diger Müslüman toplumlarin ortak sakatligida burada yatiyor...

Sorgulamak yerine... hayvan gibi bastakilerin pesinde kosuyorlar

SIZIN NE FARKINIZ VAR

RADIKAL ISLAMCILAR DIYE BURDA SAG SOLA YAZI YAZIYORSUNUZ

SIZCE SIZ RADIKAl DEGILMSINIZ?

DEMEK SILAHLARA SARILACAK OLAN SIZLERSINIZ ELINIZDEN GELSE.

ALLAHU TEALA CÜMLEMIZI SUURLANDIRSIN

SUURSUZLAR HERIFLER