Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 20.05.2005, 21:37
eniskaya

Standard Kara Hocalar seytanin ögrencisidir

Seytan Allahi bilen, Allaha ibadet eden bir yaratikti..... Melekti Enerjiydi usw... ne dersen de...

Allahin baskasina secde edilemez oldugu icin... Iblis Ademe secde etmedi... ama hatasi ise.. emrin Allah tarafindan gelmesiydi.... camurdan yaratilani kücümsemesi oldu...

Ve sonuc olarak Allah katindaki güne kadar kovuldu... bu zamanin yorumuyla Ahiret gününe kadar cezalidir....

Hicir Suresi

32 Allah dedi: "Ey İblis! Sana ne oluyor da secde edenlerle beraber olmuyorsun?"

33 Dedi: "Kuru bir çamurdan, değişken-cıvık bir balçıktan yarattığın bir insana secde etmek için var olmadım."

34 Buyurdu: "Öyleyse çık oradan, çünkü kovuldun."

35 "Din gününe kadar üzerinde lanet var."

36 Dedi: "Rabbim, onların diriltileceği güne kadar bana süre ver."

37 Buyurdu: "Hadi, süre verilenlerdensin."

38 "Bilinen vaktin gününe kadar..."

39 Dedi: "Rabbim! Beni azdırmana yemin ederim ki, yeryüzünde onlar için mutlaka süslemeler yapacağım ve onların tümünü kesinlikle azdıracağım."

40 "İçlerinden riyaya sapmamış, samimi kulların müstesna."

Simdi kovulus olan Iblis Allaha yine Rabbimm diye hitab ediyor... DIn gününe kadar oda önceden anlattigi sekilde insanlari azdirmak pesinde.... nasilmi

"Rabbim! Beni azdırmana yemin ederim ki, yeryüzünde onlar için mutlaka süslemeler yapacağım ve onların tümünü kesinlikle azdıracağım."
"İçlerinden riyaya sapmamış, samimi kulların müstesna."

Araf Suresi
16. Dedi: "Beni azdırmana yemin ederim ki, onları saptırmak için senin dosdoğru yolun üzerine kurulacağım."

17. ."Sonra onlara; önlerinden, arkalarından, sağlarından, sollarından musallat olacağım. Bir çoklarını şükreder bulamayacaksın."

18. Allah buyurdu: "Çık oradan, yenik düşmüş ve kovulmuş olarak. Onlardan sana uyan olursa yemin olsun ki, cehennemi tamamen sizden dolduracağım."

Iblis olayi Kuranda cesit cesit yerde ayni sekilde ve ilavelerle anlatiyliyor.....

Iblisin derdi insanlikdir... cünkü insanoglu olan Ademin yüzünden Allahin dergahindan yani Cennetinden kovulan üstün yetenek ve güclere sahipo olan Iblis.... Sünnetullah icerisinde insanlarin ayaklarini kaydirmak pesinde....

Bunuda

17. ."Sonra onlara; önlerinden, arkalarından, sağlarından, sollarından musallat olacağım. Bir çoklarını şükreder bulamayacaksın."

seklinde yapmakta.... yani manyetik mikro dalgalarla beyinleri bloke edip Allahtan uzaklasip bu sekilde öc almis oluyor...

Ama ayni zamanda istisna olan cok cok az ve sarih bir gurup vardir... onlarida Iblis adlandiriyor

Hicir 40
"İçlerinden riyaya sapmamış, samimi kulların müstesna."

"Ancak içlerinden ihlaslı kulların müstesnâdır."

Iste Iblisin bu kullara dokunmasi söz konusu degildir... Iblis Allahi tanidigi icin,Allahi taniyanlarida tanir... o yüzden onlardan uzak duru ve Allahi tanimayan ve Cahil kalmis zümreyi sahte DINle yaniltir kandirir....

Iblisin en büyük silahi Safsata DINIdir... yani Iblis DINI kullanir.... DIN dedikmi Kurandaki DINI degil... azdiran insani mahlukat yapam Mürid yapan Terörist yapan DINI kast ediyorum..... adinada Islam der.... cünkü onun Dine falaln ihtiyaci yok... bizzat Allah ile konusan bir varlik....

Acaba hic aranizda bunlari düsünen bir insanda ciktimi.... ???

Bir cogulariniz Iblisin DInine ibadet ediyorsunuz, ama farkinda degilsiniz..... bende 15 yil bu Safsata Dinine ibadet edip Allahtan uzak kaldim...... ama artik Ihlas sahibi kul olmak gerek.... Safsatayla DIN yürümüyor.... Iblisin isi kolaylasiyor...