Atatürkcüyüm ve Müslümanim!!!!!
Selam,
Türkiyede ilgins yaratiklar vardir.
1. Bir yandan irticaci takimi bunu söylüyor:"Biz laiklige karsiyiz, laiklik islama uymaz, laik cumhuriyet kafirlerin cumhuriyetidir, Saadet partisine oyunu veren müslümandir".
2.Öbür yandan br takim ABci liberaller:"Hem laik cumhuriyet Türkiyenin önünü tikiyor hemde islam. Islamda reform yapilmasi lazim. Töre cinayetleri bunu kanitliyor vs."
1 e yanit:
Laiklik dinsizlik degil, daha cok her dindarin savunacagi bir devlet ilkesidir. Cünkü laiklik dinimizi sömürülerden, ve günlük siyasi hayattan kurtarmak icin vardir. Laiklik ilkesi kutsal dinimizi her türlü siyasi pislikten koruma amacindadir.
2 e yanit:
Töre cinayetlerinin ve kadina karsi siddetin islamda yeri yoktur ve olamaz. Islam geldikten sonra cehalet devri bitmistir (zannediyorduk). Kadina karsi siddet vs. Hz. Muhammed tarafindan kaldirilmistir. Ama ne yauik ki, Hz. Muhammedin ölümünden sonra eski cehalet töreleri islamin yerine gecip ve bu bu töreleri müslümanlar islam diye tanitmislar.
Ben Türkiyede bunu dersem:"Ben Atatürk ruhu ile yetismis ve müslüman bir gencim. Türküm ve onun icinde osmanliyim. Modern ve cagdas bir Türk müslümanim". Acaba cogu bana "deli" der mi? Herhalde beni manyak ilan ederler. Ama bakin kardelser, zaten bu kopukluktan dolayi Türkiye ileriye gidemiyor. Yani bir arada laik ve müslüman olunabilir.
Sizin ve benim icin en önemlisi: Türk dilimize sahip cikalim. Türk dilini yok etmek isteyen cok insan var. Hemde icimizde. AKP hükümeti olsun, eski DP Menderes hükümeti olsun, Atatürkcü gecinen vatan hainleri olsun, DYP olsun,Saadet Partisi olsun, DSP yahut CHP olsun hepsi ama hepsi düsmana hizmet ediyorlar. Zaten cogu Türk partileri ABD kaynakli dogdu (bu gercek).
eski Refah Partisi icerisinde o kadar ABD hayranli insan vardi ki, inanilmaz. Yani Atatürkcü yahut müslüman diye gecinen cok yobazlar var.
Onun icin lütfen bunu yapin, Türk dilini cok iyi ögrenin, gercek Türkceyi ve mümkün olursa osmanlicayi.
Mesela:
Üniversitenin Türkce lafi EVRENKENTTIR
Partinin Türkce lafi Firka dir
Kaos un Türkce lafi Kargasadir
Bunlari arastirin ve ögrenin. Ve dini yönden kendinizi yetistirin. Mutlaka günahlarimiz vardir hepimizin ama en azindan yabancilara karsi dinimizi, dilimizi ve ulu önderimizi savunmasini bilelim.
Simdi bu Forumda mutlaka bir kac tane ideolojik körlestirilmis irticaci yahut solcu yahut sagci bana saldiracaktir. Onlari Allaha havale ediyorum.
Özümüz Türktür
Dinimiz Islamdir
Ruhumuz Atatürktür
|