Tahminim 2005 yili icerisinde cok seyler
cözülecek ve gelkecek en az 50 yil icin baglayici haller alacaktir...
Mesela Ermeni safsatasi... Kürtlük ve benzeri olmayan azinliklar üzerindeki ABD ve EU oyunlari ve cahillikler.
KKTC ve Helles zihniyeti ve daimi ve kalici antlasmalar...
Türkiyenin gelecekteki bölgedeki sorumluluklari ve gücü.
Model devlet ve model Politik beyin olarak, Müslüman devletler icin ilham kaynagi ve benzeri olaylar bu yil ve gelecek yil bizleri bekliyor....
Ermeni olayi ile EU nun Demokrasi cöküsü baslamistir kiiii... Meclisler artik cigrindan cikmis ve kendilerini HUKUK uzamni ilan atmislerdir...
Bu bir Demokrasi ayibi ve zaafidir....
Ben sahsen gelecegimin artik Türkiyede olduguna inaniyorum ve eger Allah nasip ederde böyle devam ederse... wird in knapp 10 Jahren die EU uns nötiger haben als wir die EU...
Zaten su ani ile EU cok zayiflamis durumda....
Olsada Fransa halki su EU yu bir devirebilse...
VOLL GEIL wäre das...
Ermeni olayi artik gerceklere ve Arsivlere dayali bir sekilde tartisilacak...
Yani Ingiltere, Rusya, Almanya, TR ve ERMENI geri zekalilarinin Arschibleriyle cözüm bulacak... ve bizim lehimize cikacaktir... cünkü 1,5 milyon ermeni katledilmis söyleniyor... oysa Ingiliz Arschivleri 1054000 Ermeninin Osmanlida yasadigini izah eden belgeler artik elimizde mevcut.... ayni sekilde Bolschewistlerin kaynaklarindada katliamin tam tersi oldugu yazilmakta....
Benim arastirmalarima ve cesit cesit kaynaklardan okuduguma göre.. yaklasik 580000 Türk katledilmis ve buna karsin 220000 Ermeni Vertreibungda hayatlarini kaybetmis....
Ben bu olaylari iyi bilirim... cünkü bizim bölgemizde serefsizlerde ayni sekilde katliam yaptilar.... eskilerimiz söylerdi... hatta 96 yasinda ölen babaannem söylerdi... detayina kadar gördüklerini yasadiklarini anlatirdi....
Yani bu olayi yasayanlar tek tuk olsa bile var...
Ermeni komitelerinin Fransa ve Ingilterenin emri ile yaptiklari olaylari biliyoruz...
Kaldiki Ermeniler ayni Hitler gibi büyük Ermenistan hayali ile... taaa Azerbeycan topraklarina kadar katliamlarini sürdürmüsler... ve onlari Nuri Pasa kurtardi Ermenilerin katliamindan... dahlen Azerbeycanda Ermenilerin katliam gününü kutlarlar....
Artik adi üzerinde... ERMENILERIN Ermeni olma zamani gecti.... birazda insan olsunlar... cünkü dünya platformunda apacik untergehen edecekler...
Iftiracilar icin GNADE TANIMAYIZ...
IFTIRACILARI ALLAHTA SEVMEZ.....
|