Size hak veriyorum arkadaslar
... zaman tabiiki o sömürücü düzenin <<vahsi disini>> gösterdigi ve deniz ötesi sömürülerinin (Kolonien) olarak mevcut oldugu zaman degil... Ama sizce SÖMÜRÜ DÜZENI ve BATI KULÜBÜ ZIHNIYETI degistimi.. Bence HAYIR kesinlikle degismedi ! Bakiniz Vaybenin basinda bir haber ver buraya eklemek istemiyorum. Ama Avrupa insani bile (ki yöneticileride farkli degil) RUSYA ayisinin TÜRK´lerden daha cok AVRUPALI oldugunu savunuyor ve tasdikliyor (benim sahsi kanaatimde bu yönde) !!
Onun icin TÜRKIYE tabiiki ilerleyecek ve son yillarda (hayatin cilvesine bakiniz MILLI GÖRÜS kökenli bir basbakan ile) epey YOL KATLETTI !
Bizler Alicondanin bahsettigi gibi de >>Avrupanin Hasta adami<< oldugumuz zamanlarda bile AVRUPA´nin taa ICINDEYDIK :-)!!!
Victor Hugo´nun <<Le Rhin>> adli eserinde kaleme aldigi sahane tarih
dersini birlikte okuyalim: Bu aciklamasinda, Avrupanin en önde gelen alti
gücünü sayar ve bunlari
Vatikan
Kutsal Imparatorluk
Fransa
Ingiltere
Ispanya
ve OSMANLI (Türkiye)
olarak belirler...
Burdan da yola cikarak adamlarin KAPILARINA DAYANARAK illede bizi alacaksiniz demek (ki yukarida beyan ettigim gibi bizi haklari istemiyor) bence cok ABES...!
Biz AB nin yaninda yer almadigimizda DEMOKRATIKLESME ve MEDENIYETLESME yolunda mesafe alamayacakmiyiz ? Bence bu büyük bi yanilgi...! Önemli olan AB OBU SUBU istiyor diye bu reformlari uygulamak degil... KENDIMIZ ICIN GELECEK NESIL ICIN degismemiz sart. Müslümani, Alevisi, Siisi, Kürdü, Türkü vs. vs. ile toplumun HER KESIMI bu degisikligi icimizde uygulamamiz gerek.. LAIK YOBAZLAR dahil :-)
Yahu karnim acikti (birazdan devam ederiz)
:-)
|