Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 24.03.2005, 01:32
eniskaya

Standard Das was Ihr hier macht ist purer

Rasismus.....

Medeni bir sekilde güzel bir Beitrag yazdim... zerre kadar assagilayici yada kürfür yada benzeri hic biur sey yoktu iceriginde....

Ama gel görki aliconda sayesinde olsa gerek yine sildirilmis... warum verstehe ich nicht.....

Eger küfür doluydusa yada baska Dünyali tarafindan yazilmisdiysa neden Nikimi duruyor....

Das ist Asozial Leute was hier ab geht...... das wurde schon mal gemacht.....

Ne hikmetse, her zaman Halil kardesimize soru dordugum zaman ceryan ediyor bu ve benzeri Forumda silme olaylari..... schon eigenartig yani... demekki ben bayagi olayi kavramis ve bazilarinin damarina basmisim....

Evrensel ve yeryüzünde benzeri bulunmayan sorumuzu Demokrasi ve medeniyet adina tekrarlayalim..... nasilda olsa bayrak yakma ilkel bir soruysa, buda ilkel olsa gerek.... und das zum Quadrat...

Hani diyorlar ya... HAK ISTIYORUM HAK.... ama hangi hakki istiyorsun..... dikkat bende olan ama sende olmayan....

NEYMIS BAKALIM BENDE BULUNAN VE HALIL ARKADASIMIZDA BULUNMAYAN HAKLAR..... ??????

Veya bana fazlalik olarak hangi haklar veriliyor Türkiye Cumhuriyetindede baska birisine verilmiyor...... ha daha cok medeniyet serbeti icmis olabilirim.... bu ama Genetik kaliteden kaynaklanan bir olaydir.. devletle degil.....

Ha gayret... yil 2005 bakalim 5005 yilina kadar bir cevap üretebilecekmisin Halil kardesim veya arkadaslarinda sana yardimci olabilir tabiki....

Öyle Alicondayi kafaya almakla bu isler yürümüyor.......

Resmen devlet ve millet düsmanligi yapiyorsun bu Forumda.......

Ben senden saaaaadeeeceeee tek bir tane hak söyleyebilmeni bekliyorum.... nur ein EINZIGES reicht