Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 20.03.2005, 14:52
unknown

Standard Gene sacmaladin Kama abi ;-))

Din Alimleri kimmis? Istersen buradan söze girelim. Allah ve peygamber tarafindan onay almayan bir beseri yaratigin dinde uygulama aciklamalari nasil olurda kayitsiz sartsiz Allah"tan gelmis gibi bir görüntü ile sergilenebilir? Allah"u Teala elbette bize sayisi aciklanmayacak kadar cok peygamberler yolladi. Hepsi de Allah katinda esdegerde olan peygamberlerin sonuncusu olan Muhammet peygamber bizlere Cebrail araciligi ile Kuran"i Kerimi hak kitab olarak tanitti. Simdi bu Kuran var iken nasil olurda sayilari belirsiz olan alimciklerin sözleri Kuran"i Kerim kadar tartisilmaz bir sekil alabiliyor? Bence Islam dininin ici oyuldu ve batillik yine hakikattan üstünlük kazandi. Cözümü ancak, müslümanlarin kamatsutrasi olan daha cok seksuel pratikalari aciklayan hadis kitaplarini, fikih kitaplarini ve diger kitapbciklari cöpe atmaktir ve Kuran"i-Kerime yönelmediktir.

Wenn der Kuchen spricht sollten die Krümmel schweigen ;-)) degil mi Kamasutra abi? ;-))

Tabii bu arada bir gercegi de göz önünde bulundurmak lazim: Seytan hic bir zaman bos durupta beklemedi. Elbette kendine özgü stratejiler üretti. Iste bunlardan birisi de hadisler, icmalar, fikih fistik filan.....

Kuran-i Kerim"i herkes anlayamaz belki onun ademogluna yutturdugu en büyük yalandir. Elbette Kuran-i Kerim"i her insan anlayabilir, kendi dilinde okursa eger. Kuran-i Kerim cenazelerde okunan ölülerin kitabi degil. Duvarlarda asilli süs kitabi da degildir. Kuran-i Kerim Ademoglu tarafindan okunmasi gereken bir kitaptir.

Yoksa hadisleri okudugumda bana gina geliyor. Yok efendim peygamber alti yasindaki bir kizi belledi..Yok efendim onun erkeklik gücü 30 güclü erkeginki kadar....Böyle seyleri okuyup ya da duydugumda, kendime hakimiyetimi bir anlik kaybetmis olsam, bunlarin seytanin oyunlari oldugunu bilmessem ve daima Kuran-i Kerime sarilmasam. ANA AVRAT KÜFÜR EDERDIM BÖYLE BIR PEYGAMBERE, ama iste seytanin ayrintilarda gizli oldugunu bildigim icin bunlarinda onun oyununlarin sonuclari oldugunu biliyorum.

Islam dini cinsel sorunlar ile ugrasan hadis yalanarinin kisiltlamarindan ancak gercekten dine dönüs ile kurtualbilir. Bu dine dönüste ancak Kuran-i okumak ile gerceklesir.

Esenlikler