Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 17.03.2005, 14:01
Benutzerbild von kerio
kerio kerio ist offline
Neuer Benutzer

Standard yok öyle kolay degil

" yani bir seyin Kuranda gecemese bile Kurana aykiri olmayacagini kabul edebiliyormusun....

Öyle bakarsak Kuranda namaz siti su anki haliyle detayli bir sekilde hic bir yerinde bulamazsin... kaldiki Kurandaki vakit 3 rekattir... Resül uygulamasiyla Islam dininde... dikkatni cekiyorum Kuranda degil.....
Kuran cerceveyi cizer insanlarda yorumlar Islam dini altinda hayata sokarlar uygularlar.... "

Eger insanlar yorumlayacaksa, birtakim uygulamalar var ise bunlar kuranin haricinde nasil olurda peygamberi yorumu sen inkar edersin? nasil olurda mezhep imamlarinin yorumlarini inkar edersin? nasil olurda yorum cercevesinde müslümanlarin halifelerine hurafeci gözü ile bakabilirsin? onlar senin okudugun kadar kuran okumadiklarini mi zannediyorsun?

"Benim simdiye kadar Kurandan ve Kuranin ruhundan anladigim sucunu ceken tüm insanlik cennete girecegini tahmin ediyorum... "

Bu senin kendi sahsi yorumundur. dogruluguna isbatin yok! yok diye hurafe diye camur atilabilinirmi? sen böyle bir yorum cikardin kaynagini gösteremeden. nasil olurda kaynaklari ile beraber delil getiren imam- i azam imam-i safii vslere asagilayici bir tavir ile hitab edebilirsin???