Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 18.02.2005, 03:17
Benutzerbild von oezsu
oezsu oezsu ist offline
Neuer Benutzer

Standard Benim savunmadigim seyleri benim...

...agzimdan cikiyormuscasina burda savurma! Benim adima burda kimsenin konusma hakki yok bu bir...

Ben sade Müslümanlar Cennete girecek diye bi sey atmadim ortaya buda iki... Öyle bi sey savunsa idim, kalkip burda gercek Incillerden bahsedip, mutlak okumaniz gerekiyor diye yirtinmazdim buda üc

Sadece Mümin olanlar tadarlar cennetin farkini..

Ama sen Müslüman kelimesi ile Mümin kelimesini ayni kefeye koyuyor isen, orasini bilemem?!?Senin anlayisin kadardir...

Ben burda herhangi bi irkida temsil etmiyorum tamammi!!! Türk esittir Müslüman denilemez, bunuda anla artik! Irk farkli din farkli...burda Müslüman devletleri deme...biraz derin düsünmeye calis ondan sonra bombardimana gec!!!!

P.S.: Objektif olmayi bana teklif ederken, dünyada neler olup bitiyor onada bak!

Senin tabirin ile Müslüman devletleri yardim etmemis olabilir, hos degil...fakat en büyük darbeyi o depremde kim vurdu biliyormusun peki? Depremin geldigini gören ve bunu önceden ölcerek tespit edebilen dünyanin sözde "EN BÜYÜK DEVLETI", o 2 saat önce erilebilecek haber verilseydi kac insan kurtulacakti...Tabii, bunlar senin icin simdi bi varsayim olacak, cünkü insanoglu hep inkarcidir!Daha derinliklere gireyim istiyorsan, ne pislikler cikiyor ortaya! simdide sira bakalim kimde???!?

Olaylari sadece izlemek ile kalma, GÖRMEYE CALIS!

"Dünyada âma olan ahirettede kördür..."

Dogru, Mevlana´yi okuyup anlamak bi marifettir cünkü, ama bu senin uyguladigin gibi kitabi eline alip OKUMAK DEGIL....