Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 16.02.2005, 14:05
Benutzerbild von isinsu
isinsu isinsu ist offline
Neuer Benutzer

Standard EMIN CÖLASANIN ALMANYA ORNEGI...

Emin cölasanin verdigi 2 Almanya ornegini sizlere paylasmak istiyorum.. ben bu konuya cok takmistim.. biraz da siz takin..

Emin Cölasan Fransiz TV sina cok onceleri bir röportaj veriyor bilmem izlediniz mi.. ve diyor ki: "Ab ye hic bir zaman alinmayiz, cunku Almanya bizi istemiyor.."...
Aynen böyle.. Ekip sefi cekimi durduruyor..devlet TVsiyiz diyor.. olmaz diyor.. Fransiz TV 5 de bu röortaj yayinlandi..Ve Emin colasan yazisinda.. Avrupanin fikir ve ifade ozgurluu kavraminin avrupa icin gecerli olmadigini anladi.. Simdi ayni konuda.. Yani fikir ve ifade ozgurlugu konusunda Almanyadan ornek veriyor.. :

1.) Konumuz Almanyada seriatci Turkce yayinlanan bir gazate Ataturk yildonumu oncesi 6 Kasim 2002 de aynen soyle yaziyor: ozetliyorum:
" ayyas kemal devleti icki ve fuhus alemleriyle yonetirdi. Firavun( Ataturk) feci sekilde can verdi, ebediyen cehennemlik oldu. Ölüm ani ibret vericidir. Vucudunun etleri , kafasinin saclari dokulurken, Azrail ona cehennem cukurlarini gostermeye baslamisti. Firavun inlemekte ve feryat etmektedir. Feryat ve inlemeler Istanbul halkina kadar ulasti.. Harbiye bando takimi devamli olarak Dolmabahce sarayi bahcesinde konser verdi. Mustafa kemalin ruhu cikmadan once agzindan nesaset ( pilsik , murdarlik, bok) cikti. Ortada les kaldi. Korkunc bir koku cernobil faciasi gibi etrafa yayilmaya baslamisti. Nihayet Hristiyanlik dini uzerine elbisler giydirilip aecele tabuta tikildi. Cenaze namazi adi altinda bir ayin yapildi. LEsin icinde bulundugu tabut halkin ziyaretine sunuldu..

Almanya devleti iste bunu seyrediyor.. YIllardir..
2.) Benzer bir durum PKK nin Almanyada yayinlanan gazetesi icin gecerli.. Onlarda her gun PKK ve Öcalan cazgirligi yapiyor, TR icin akla hayale gelmeyecek dusmanlik yazilari yayinliyor..

VE yine Almanya susuyor.. TR karsi oldugu icin. ALMANYA , TR ye olan karsitligini devlet eliyle degil, iste boyle islamci, ve kurtcu taseronlar kullanarak yaptiriyor.

Bu gercekleri bilelim ders cikaralim.. Kime kizalim??? milliyetciyim ama Kurtum diyen riyakar insanlara mi?? yoksa muslumanim Arap yazisi kullanamiyoruz diyen insanlara mi?? TR ne yapsin??? Almanya ne yapiyor???
EY gidi insanlik .. LAF EBELIGINGE BIR NUMARAYIZ.. GERCEKLERI GORMUYORUZ..!