Sevgili Kama..
Uzun suredir kendime verdigim bir soz vardi, o da Vaybee"de foruma ozellikle de bu bolume hicbir yorum yapmiyacagim hakkinda idi .. Ama nedense senin yazilarin beni hep cileden cikartmayi beceriyor..

)
Hatirliyacagini sanmiyorum ama tarih Haziran 2000,yer Vaybee forum . Konuyu simdi hatirlamiyorum ama sen demistin ki
"Ben hristiyanlar gibi yapamam, bana tokat atana gulumseyerek obur yanagimi ceviremem."
Ben buna kizarak sana uzunca bir karsi-yorumda bulunmustum..
Tarih Subat 2005 .. Yine bir arpa boyu yol alamamisiz .. Oyle degil mi?? Diyorsun ki:
Alimler ve mezhepler saf disi olunca, Kuran - i kerimi istedikleri gibi yorumlayip, müslümanlari parcalamak daha kolay olacakti. Nitekim öyle oldu?
Insaf be Kama.. Yani sence herkes bu kadar beyinsiz mi?? Bak muslumanlar arasindaki egitim seviyesinin dusuklugunu ben de biliyorum ama pek cok muslumani asagilamiyor musun boyle diyerek??
Bilemiyorum belki de senin cevrendekiler herseye inanan beyinsizler, sen de herkesi ayni kefeye koyuyorsun..( Almanya"daki kendini her alanda egiten piril piril insanlarimizdan da ozur diliyorum, sozum onlara degil..)
Multicultural bir ortamda yasamanin nimetlerinden iyi faydalanin.. Kendinizi herseyden de soyutlamayin.. Karsinizdakini anlamaya calisip, pozitif olarak yaklasmayi da ogrenin artik ya..