Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 04.02.2005, 17:23
eniskaya

Standard Kamalismus nedir ben sahsen

duymadim bilmiyorum......

Kemalismus diye bir kavram yokki devlette.... bunuda Sülocular cikarmis.. ben arastirdim.. ganz ehrlich.....

Kemal Atatürk ist TOT.... TOT also nicht mehr da... und sein Wissen und seine Ideologie mit Ihm TOT....

Sen ENis Üstadina su anki sistemden kalkacak olan nedir... isimlendir ve detayli bir sekilde yaz.....

Mesela... Hukuk Sistemimi kalkacak... yada Demokrasimi kalkacak... yada Laiklikmi kalkacak.... yada Sosyal damarimi devletin kalkacak.......

Tüm dünya devletlerinin damarlari bi degerler üzerine kuruludur simdi kaldirmak istedigin nedir.......

Detayli bir sekilde yaz ve ALTERNATIFINI göster......

Und hör auf Kemals Namen in dein Mund zu nehmen.... Gerdekte versagen etsen onuda Kemaldenmi bileceksin.....

Kemal kelimesini saaaadece sizler agziniza aliyorsunuz... bizler degil.... cünkü Kemalden yardim gelmez... Kemal yapacagini yapti ve Allahin Rahmetine kavustu...... aus und vorbei... biz sadece onu aniyoruz... das ist was ganz anderes.... cünkü hayatimizi ona ve o tamanki Türk halkina borcluyuz.....

SO jetzt wirds zeit das man hier klare Worte spricht......

Kurandaki Hukuk Sistemi zaten uygulanmakta o yüzden sen simdi kaldirmak istedigin nedir...

Bir ikinci Atatürk sen olsan ne yapardin nasil bir devlet senaryosu cizerdin... yaz bakalim....

ANSONSTEN HALT DIE KLAPPE