Ben aciklayayim bari Sizlerde is yok
örtünme olayini sorduk... erkeklerdemi örtünmeli ???? Kuranin neresinde yaziyor diye..... ????
Bu kadar kisiden Forumda hic akilli bir cevap gelmedi yazik yahu..... wo lebt Ihr den hinter dem Mond ??????
Wisst Ihr was... das ist Scheisse hier mit euch... Null Ahnung vom Kuran, Aber Riesen klappe... nichts da hinter...
Genau wie alle Ilsamischen Länder... alle haben eine Riesen großes Maul..... baer wenn es darauf ankommt, gehen alle Baden...
Her zaman Allahlari onlari im Stich lassen ediyor....
Acab TR yi neden yalniz birakmiyor... veya begenmediginiz Yasar Hocaya neden san söhret Seref ve para pul ikraminda bulunuyor....
JA WARUM DAS GANZE...... ????
Yani simdi siz Sünnetullahin Sultanindan (Allahtan) dahami iyi biliyorsunuzda kiskanclik yapiyorsunuz.....
Bazilari benim GB me seni takdir ediyoruz falan filan yaziyorlar, bazilarida du hast keine Ahnung yaziyor......
Eger beni takdir ediyorsan demekki yazdiklarimdan haberin var... sordugum soruya bir cevap yaz bari...
Veya yazdiklarimi begenmiyorsan, yazdigima karsilik bir sey üret ve Kurana dayanark yalanla.....
Her iki tarafta Kurana degil, kendi hayat yasantilarina bakarakya katiliyorlar yada katilmiyorlar... her iki tarafta Kuranda nerede yazdigindan yada yazmadigindan bey haberler.......
--------------------------------------------
Örünme ölayi hem erkek ve hemde bayan icin ayni sekilde gecerlidir.... bayanlarda sadece gögüs bölgeleride örtünmesi gerektigine dikkat cekilir.... bunu anlamak icin Kuran tefsirine ve Kuranin ruhun abakmak lagzim....
Genetiklesmis bir din anlayisi vardir insanligin fitratinda... hemen hemen tüm insanlik ayni sekilde giyinir kusanir.... herkes poposunu ve gögüslerini kapatir... MAnn oder Frau.. spielt keine Rolle......
Kuranda bazi Ayetler vardirki, kadinlar icinde tavsiye edilmis bile olsa, evrensel degerini kaybetmez.... bu hepsi icin degil bazilari icn gecelridir... örtünme olayi gibi...
Evet Kuran her seyi detayli yazmaz, yazamaz cükü buna dünyadaki kitap safalari yetmezki, kaldiki Kuran sadece evrensel bir cerceve cizer...... Detaylari insanlik doldurur, zaman göre uygular.....
Ama gelde anlatr sen bunu bizim manyaklara.....
Offf ulan Offf devenin neresi dügünki...
Ben simdi dize desemki, Kurandaki cehennem Atesi, yani kizgin Ates olayi, gelecek zamandaki günesin Supernohalidir.... dann fällt ihr wieder von Stuhl...
Hepinizin yolu acik olyun....
Ich habe fertig.....
|