Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 19.01.2005, 01:02
eniskaya

Standard AB Türkiye icin bir kazanc ve Türkiye

AB icin bir kazanc olacaktir.... artik bunu Islam Alemi bile anlayip yeni bir heyecan icine girdiler......

Dinde Reform olmaz din tektir, ama Seriat = Hukuk sistemi oda zaman göre yapilir......
Ve su anki en kaliteli yönetim sekli Sosyal Demokrasidir..... ve tüm dünya o yöne girmekte....

Bir aralar bir komonist arkadasla sohbet esnasinda dedimki.... sen komonistligi kimden duydun.... cavap: Rusyadan
Eeee Ruyadaki Kabeniz olan Moskovayi Ruslarin kendisi yikti... hic insan iyi bir seyi yikarmi... sen simdi kabesiz kaldin... ne olacak simi halin....

Tabi bu sohbeti örnek olarak verdim, cünkü ayni dinde gibi Politikada herkes bir seyler ötüyor veya kapasitesi geregi anlatmaya calisiyor, bende ayni....

Dünya öyle bir hal aldiki, artik mesafa sen ben diye bir sey kalmadi gibi bir sey....

Bizler AB yi degil... AB nin degerler cercevesine ihtiyacimiz var... AB de Türkiye üzerinden orta doguya acilma pesinde...

Yani Politikada ortak cikarlar gecerlidir.... Zaten yapilan antlasmalarda o yönde yapiliyor...

Tayip Erdogan bir din azmanidir, ama ayni zamanda su an Abdullah Gülden sonra Türkiyenin en kaliteli Politikacisidir......

Ne demisler Kralin hakkini Krala verin, Kral Ciplak olsada....

Benimde tahminim, böyle devam eder AB ye girme niyetine calisrisak, sonuda AB ye girmeye gerek kalmayacak ve belki AB bile 20 yil sonra hayatta olamyacak....

Yani ilerisini kestiemk mümkün degil.. kaldiki simdi Rusya ve Cin agir toplarla oynamaya basladi... ABD zayiflamakta... hatta Iran bile.. savasa davet ediyor...

Yani öyle kin ve nefret ve baskalarinin mali mülkü pesinde kosma zamani gecti...

Irak olayida ABD nin son oyunu olarak kalacak......

Birde son olarak sunu söylemek gerek.... savaslarla Ideoloji dagilmaz ve dagilmiyor..... yani savasla dünyayi Müslümanlastiramazsiniz, cünkü Müslümanlikta savas yoktur, nefsi müdafa vardir.... aynisi Hiristiyanlar ve diger din topluluklari icnde gecerli....

Onun icin... yok efendim AB TR yi Hiristiyanlastiralcak faso fisolari gecin...... sen kendi dininden emin degilsinde ondan ötüyorsun eger anlasan bilsen öyle demezsin......

TR nin GELECEGI KAYITSIZ SARTSIZ BATIYA BAGLIDIR.....

Diger alternativ.... Arap CEHALET Alemi yada Iran Sufizimi olabilir....... ve bunlarin halinide görüyoruz.... asmak kesmek baska bir sey yok......

Belki Dünyada ikinci iyi yönetim sekli Demokrasi olabilir, ama birinci iyisini tanimiyorum

Selamlar
Enis