Sen Kurandaki gözle degil
düsman gözüyle bakiyorsun....
Demokrasi hukuk sistemidir..... demokraside siddet falan yok.... uydurma simdi kafana göre..... hele hele Irak olayi Demokrasilen alaksi yok.... ve ABD de Demokrasiyi kullanarak Demokrasiye tecavüz etmekte.... yani Demokrasinin arkasina siginmakta......
Ama senin yaptiginda Dinin arkasina siginip dine tecavüz etmek...
Sizlerin ve Amerikanin arasinda mecaz anlamda fark yok... ABD insanlari öldürüyor Allaha küfrediyor... sizlerde Kurani öldürerek Allaha küfrediyorsunuz......
ABD demokraside olmayani demokrasiye yüklüyor ve savas cikariyor....
SIzlerde Kuranda olmayani Kurana ypkleyerek din azmanligi yapiyorsunuz.......
Bu isleri anlamak ve anlamamak arasinda acayip ufak bir sinir var......
Birisi hidayete erdirir, biriside insanin kalbini kör eder ve durmadan siddetle ugrasir.....
Sanki siz ABD nin gücünde olsaniz ABD yi rahat birakacakmisiniz.... HAYIR.... aynisini onlara siz uygulayacaksiniz....... bak Osmanliya veya Hacli seferlere......
Tüm bu manyaklar... din adina savas yapip diger devletlerin mal mülklerini almislar......
Tekrar ediyorum...... aranizda ABD ile sadece kelime farki var.... ASLA VE ASLA ZIHNIYET FARKINIZ YOK...... ONLARDA SIZIN GIBI INSAN SIZLERDE..... her iki tarafta Allahin adina küfrederek kendi Saltanatini sürme pesinde......
OYSA TÜM DINLER BARISI SEVGIYI HOS GÖRÜSÜ EMREdERKEN...... sen kalkmis bana LAGA LUGA yapiyorsun.......
DINI anlamyan ben degil sensin... !
|