Thema: Kino & Film
Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 03.01.2005, 14:06
Benutzerbild von originalgueler
originalgueler originalgueler ist offline
Neuer Benutzer

Standard VERARSCHUNG HOCH DREI !!

hey noch nie habe ich solch eine Verarschung wie diesen Film gesehen....

ulen bu ne yaaaaaaaaaa?!!!!!!!!

Adamlar sanat kültürü degil, resmen defile yapti... ulen was war das für ein Film??? Und dafür kassieren sie auch noch Geld!

Olm wir machen da was falsch!

Gehst Du arbeiten für 1500 Euro im Monat ja? Geh lieber nach Hollywood, dort gehen dicke Kühe namens Cathy in roten Kleidern auf die Leinwand und verdienen dabei 1,5 Millionen Dollar...

ama beterin beteri varmis derler bu ne yaaa Julia Hortlak mi neydi, korku filimine aday mi ne, kari Afrika cöllerinde gezmis galiba, birisi cubuk gibi digerisi Michael Douglasin sisko inegi, kari dört cocuk sonrasi halen kendini süper star saniyor, 120 kiloluk süper seksi inek hahahaaa

ama böyle filime para sayan asil inek olan bizleriz bizden daha büyük inek olamaz ha

ach sooo bi de filim sahnesini gördünümüz, cogunlukla barlarda ve pavyonda cekilmis, nedeni basit, filim ekibin yarisi alkolik

George Clooney denilen herif filim boyunca hic bardagi elinden birakmadi zaten ... ve bu filimi ceviren Kamera-Mann de sarhosun tekiydi galiba, Süper Star Georgu asagidan yukari cekmis hey gidi anam yüzündeki etler nasil sarikiyordu ulen böyle cirkinlik görmedim coktan beri ... cirkinlik sanatimi neydi bu hahahaaa

filimin tek ve tek sekeri Brat Pitt di, o da olmasa intihar edecektim *PENNNNNNNNNNNNNGGGGGGGG* diye....

sisko cirkin milyarderlerin filim sahnesinde defile yapmasini destekledigim icin kahrimdan ölecektim az kalsin