Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 02.01.2005, 03:55
Benutzerbild von chillaz193
chillaz193 chillaz193 ist offline
Neuer Benutzer

Standard eniskaya DINLE DINLE

ben senin bir kac yazini okududum. cok garip birisisin sen galiba.

atatürk puttuna tapan kafirdir diyorsun. bunu yazmaya ne gerekce duyorsun? ben aydinim diyorsun ve dinine daha yakin olan insanlari kücümsüyorsun. sen kendinden cok eminsin galiba. bana öyle geliyorki sen baz seylerden cok korkuyorsun.

bak atatürke bazi kesimlerin tapar gibi bir girisimi var. biz ise, atatürke tsk. ediyoruz. ALLAH"a sükür, öyle bir insana bizim memlekete gelmis. ama artik bunlari gecelim. türkiyede atatürk hakinda konuslursa cok dikatli olmamiz gerekiyor. bakin misal bir insan ben atatürkden daha iyim derse ne olur? ne olur söyle? o adami iyi bir benzetirler.

tayip erdoganan kiziyorsun. neden. o adam 40 yilik politika tarihinde cok ilkler yazdi. türban konusan gelince. neden türkiyede türban yazak? demokratie degil mi bizim ülke? herkez istedigi gibi yasasin, AMA hic kimseyide sor durumda birakmasin. eger bu kural uygulanirsa, insanlar cok daha iyi yasayabilir.

AKP geldi geleli cok elestiri aldi. neden? adamlari calistirmiyorlar. ama bakin görün, adamlarin neticeleri ortada. eine neue währungsreform. bundan önceki hükümetler hep bunu yapmaya calismislardi, ama AKP yapa bildi.

eger sen eniskaya dininle alakan yoksa, ve bu kisimi sevmiyorsan, seviyeli bir sekilde elestir. senin burda küfürlerini hic kimse okumak mecburiyetinde degil.

hadi iyi aksamlar.