benim tek tavsiyem
eger ki bir mesleki secimleri olduysa ve bu yolda cok zor olacagini biliyorlarsa hicbir zaman geri adimlarini atmasinlar. cünkü en kötü sey budur. iradesiz bir kisilige sahip oldugunu o kisilere tasdiklemis olurlar. ich sage nur, sabretsinler savassinlar ve cenabi allah büyük zamani ve kismeti gelince kapilari sonuna kadar aciyor ve hersey aniden oluyor, kendin anlamiyacagin sekilde birden hersey bitiveriyor.
Ikinci sorun, tekrar basa dönsem yine savasi verirmiyim. evet verirdim, cünkü tek kendime degil benim gibi ayni seyleri ceken bacilarima bir nevi sekilde örnek olsun diye savasirdim ve onlar icin ileride kolaylik saglasin diye.
benim sansim suydu birde arbeitsamtin tarafindan üstelendigi bir proje vardi, oradaki calisanlar beni cok seviyorlardi. her konuda bana yardimci oldular. arbeitsamtin söylemedi projeleri ve benden sakladigi projeleri bana fisildayip ve git sor gibisinden yolumu aciyorlardi. yani yanlizda degildim. arkamda birkac insanlar vardi, hala o insanlar var.onlarda biliyorlardi benim basörtümden dolayi bir meslek bulamadigimi.
yanliz mücadele edemezsin bunuda acik acik söylemek gerekiyor, muhakkak bir kac veya bir insan arkanda olamsi lazim, bu isleri cok iyi bilen seni birazcik yönlendirsin.
sevgilerimle
|