Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 13.12.2004, 17:42
eniskaya

Standard Cikamazsin

Sen bir insan olarak baskalirinin üzerine hakim degildin.... Resül bile baskalarinin üzerine hakim degilken sen ne hakla baskalarinin zinasina günahina veya hayatina karisabilirsinki....

Sadece uyar.... uyarmkala insanin görevi sona ermis demektir... gerisi onlara aittir..... kimse kimsenin SEX hayatina ve diger hayatina karisamaz......

Sizler ise karismak peyindesiniz....ve cok acikca Allahin Kelamina karsi geliyorsunuz...... acik bir sekilde Kurani inkar adiyorsunuz.......

Sen Allahin jandarmasimisin.... hangi Ayete dayanarak baskalarina sunu yapsin veya yapmasin diyebiliyorsun.....

Iste Kuranin ruhunu anlamak burada yatiyor.....

Kuran insanlari insanlarin üzerine kontrolcü veya vekil kilmiyor... kilmak isteyenleri lanbetliyor....

Ben sizleri cok iyi anliyorum... ama insanlara Ideolojinizi dayatmayi vaz geceksiniz.... sen Kurnada var diyrosun ben yok diyorum... ücüncüsü farkli diyor..... o yüzden ortak degerlerle lütfen yola cikin.... yoksa hem yolda hemde cagin gerisinde kalirsiniz....

Ben dini arastirmaya basladigim zaman sizlere benzerdi düsüncelerim... ama ne kadar daha iyi anlamya baslidigim zaman.... hem düsünce dünyam hem hal ve haraketim hemde itibarim aninda fark etti.......

Sizler kendi dininizi baskalarina empose etmek yerine, ilk önce Kuranin ruhunu anlamalisiniz.... anladigin zaman o eski düsüncelerin otomatikmen yok olacaklar