o.T.
birakin artik bu tür konusmalari. artik gina geldi bana bu gibi tip yazilari okumaktan. SiZE ne size ne size ne. ben karisiyormuyum sana günde kac sefer donunu degistirdigini? veya kac sefer seksi düsündügünü vs. bu gibi seyleri? illaki topluma mi uymak lazim sizin tabirinizce! ben topluma uydugum kadar uyuyorum ve sizlerden daha da cok calisiyorum ve caba sarf ediyorum ama sizin gibi kücük beyinliler bunu hic bir zamana anlamayacaklar. hic bir zaman. geliyorsunuz baska isiniz yok.einfach ein dummer spruch über das kopftuch und ihr geilt euch hier hoch. hauptsache ich verlezte meinen mitmenschen. ist scheiß egal ob die oder der jenige gefühle hat.ne demisler eseke altin semer takmislar esek esektir. ben istedigim kadar burda bagirayim sizler hicbirseyden anlamiyacaksiniz. sizlerden destek beklerken ancak küfür, asaliyici sözler aliyoruz. ama sasmayin bugün bizlere oldu yarin sizlerin basinada almanya ve diger devletler tarafindan muhakkak bir sebep cikacak, o zaman benden ve benim gibi bacilarimdan destek beklemeyin.
birazcik saygi bekliyoruz ve destek, fazla birsey istemedik.Sizler ise bizi burda yok orospu edildik yok kapancaksa dogru kapansinlar, yok su yok bu, biz türk milleti birisine camur atmayi cok iyi beceririz. fesatcilik degil mi iste.
|