Ne demek Kurani bos ver ?!?
Kuran evrensel derken yalanmi söylüyordun !
Dogru yolu gösteren Kurani Kerim ise tabiiki o yolda gitmesi gerekir devlet yoksa hic bir zaman feraha eremez.
Su anki insan haklari diye tanimlanan haklari islam dogusunda vermistir. Siyah beyaz ayrimi ne zamana kadar vardi ? Irk ayrimi varmi Islamda ? Yok Allah katinda her insan aynidir. Büyüklüge insan sadece ilim ve takva ile ulasir. Gerisi fasa fiso. Simdi kafamiza ötenler islamin dogusunda yikanmasini ayip saniyorlardi les gibi kokuyorlardi bundanda gurur duyuyorlardi. Demek istedigim simdi bize insan haklarini ögretmeye calisanlarin babalari nerelerdi. Bizim tarihmiz onlarinkinden daha temiz. Biz onlardan ögrenmemize gerek yok Ahlaki sevgiyi yönetimi.
Sen bir güzel islam tarihini oku be eniscigim. Endülüs devletini oku.
Islam devletleri diye gecen su anki Iran, Arab ülkeleri,asil islam devleti degildir. Orada diktatörlük vardir. Islam devleti yok bu zamanda.
Kurani bos ver deme neyi bos vermemi istediginin farkindamisin ? Simdi ben onu mecazi anlamda dedim dersin. Ama sözlerine lütfen dikkat et Allah korusun sirke düsüyorsun. Bu da benim seninle sohbetimin gayesi degildir !
|