Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 26.11.2004, 17:22
eniskaya

Standard Ben kimi karaladimki

hemde kerhaneyle bir seyleride karistirmadimki.....

Ben normal Aile ortamindaki yobazliktan ve cehlaetten bahsediyorum......

Ha soruna cevap vereyim.... o dedigin yerlere ben hic gitmedim.... öyle yerlere ihtiyacim yok.... efendice birileriyle beraberlik yasa bunda mahsur yok..... ayri bir konu...

Bunu sana biraz persönlich oldugun icin acikladim...... giden gitsin..... sistemde buna izin var... jedem das seine....

Benbim kast ettigim olay sudur.....
Klasik din anlayisi yani piyasada dönen Hurafet dini.... tümüyle kadinlari ezmekle ilgili... yani kadin 2 hatta 3 sinif vatandasidir... erkegin gönlünü eglendirsin yeter.... ha bu aradada kimse ona yan bakmasin..... veya elinden alirlarmis gibi korku icindeler.....
Isna Namusu icin yasarmis.....

SO EIN SCHEIß.......

Insanlara din yerine bak nereleri gösteriyorlar.... haaa tam orasini... dogru anladin.....

Inanmiyormusun.... o zaman git piyasayi biraz izle gez gör etrafa bak.....

Söylediklerimin benim alakasi yok... genel olarak söylüyorum....

ISlam dünyasinda kadinlar sex objesi olarak yasamaktalar... baska bir sey olarak degil....
Kuran esit haklar veriyor... ama kendine Müslüman diyip emri baska yerinden alan erkeler varken... bu olay düzelmez....

Islam Aleminde Müslümanlik diye bir sey kalmamis..... Mord und Tod schlag und nichts anderes....
Bazilarida bunlari Yahudiye, Hiristiyana, Türklere bagliyor...

Yahu arkadas is son derece basit...... aklin yoksa Allaha yalvar..... Aliye Veliye degil.... veya Allahin kimse ondan medet um.....

Herkes Allaha Allah diyor ama Allahi tanimiyor....

Sen zannetmeki Hiristiyanin Allahi algilayisiyla Müslümanin Allah algilaysisi aynidir... hatta Muhammedin Allahi bambaskaydi..... su an piyasada o Allah cok ama cok az kisiler tarafindan biliniyor.....
Ben bile basindayim... tam anlamiyla taniyamadimki....