Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 24.11.2004, 17:43
eniskaya

Standard Iyi niyetlerin icin tesekkürler

dini bilgin benim Politik ve devlet bilgime nazaren cok daha azdir.....

Bende ayni seyi söylüyorum.....

TC devletinin bir devlet ve felsefe anlayisi var.... bu kesin... Cuhmuriyet ve demokrasi.... ana hattlar bunlar.....

Bir Türk kimligi altinda yasayan insanlar toplulugu ve bu insanlar bu toplulukta TC-Anayasanin cercevesinde hür demokratik insanlar gibi yasamakta......

Asil amac bu...... kabul.... bu hepimizin arzusu.....

Eger bi cerceveden zerre kadar bir kisi disari cikarsa.... 3 sinif vatandas konumuna düser...... ne gibimi ???? acik ve net....

Herkim ben Lazim... Laz devleti istiyorum...
Ben Kiroyum Kiro devleti kurulsun derse ne olur....... bunun sonucunu sende biliyorsun...

Kaos..........

ABA ve AB bu gibi Politik ve savas girisimini destekleyen sarlatan yapili mekanizmalardir... yani devletlerde seytan kilikli olan bu iki devletler toplulugu en tehlikeli yapilardir....

TC de aslinda azinlik veya baska türlü devlettin farkli davrandigi bir yapi yoktur... yani devlet tüm vatandaslarina ayni davranir....

Eger bunu begenmeyen varsa... kalksin siktirsin gittsin.... gitsin Iraka Suiidi Arabistana.... AB ye ABD ye.... her nere isterse gitsin....

Bizlerin öyle insanlara ihtiyacimiz yok..... ve onlarida istemiyoruz... ciksinlar topraklarimizdan defolup gitsinler.....

Savasla geri alabildigimiz topraklari cehalet topluluklarinami teslim edelim........ begenmeyen gider arkadas.... ona desktek verenlerin yanina gitsin.....

Kisacasi her kimse ben TC yi begenmiyorum diyorsa... haaaa ben öyle insanlara acayip gicik ve karsiyim........

Begenmiyormusun.... o zaman oku adam ol ve gel gece cevletin basina ve sistemi yeniden yapilandir ve düzenle...

Yok benim aklim yeterli degil.... ben savasla bunu yapacagim... o halde yap arkadas...... antreman malzemesi olursun ve Devletimizin askeri antermanina katilip geberir gidersin...... cok basit bir olay......

Ben iste bu cehalet kesimine kiziyorum......

Misal Almanlari örnek al....

Almanya icinde Bavyera veya Kuzeyren vestfalyaliyim derler....
Ama Almanya disi biz Almaniz derler..... bazi kendine Kiro diyenler Türkiye disina cikinca devletine küfrederler.....

Simdi sence böyle bir insan adammi.....
elbet degil... Akifin degimiyle...
Birisi insan birisi hayvan....

Umarim simdi kizdigim hususu anlamissindir....

Yoksa benim kimsey alip veremeyeceigim bir sey yok..... kalbimde kimseye karsi düsmanlik beslemem........ yasatirim ama yasatilmamida enegellemeye kalkanlari ezerim....

Hayatin sistemi bu......

Bizler hayatta deger üretmek... yasayip yasatmak icin variz, yani kimseye kötülük besleme ama kimsedende kötülük gelmesine izin verme.....