Thema: Kopftuch
Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 29.10.2004, 18:44
eniskaya

Standard Ein leztes mal und dann nie wieder

Bak hemso..... Kurandaki Ayetlerin inis sebebini arastirman gerektigini sana 10000000 sefer söyledim.... ancak o zaman vahyiyi anlarsin... baska türlü fasa fiso.....

Yanlis anlama ama evli oldugunu farz etsek... sen simdi karsindaki kiza bakmadanmi alacaksin veya o seni görmeden kosnusmadanmi alacak.... ben kadinin yüzünü oda benim yüzümü görmeyecekmis....... und wo steht es geschrieben ?????????

Sen karaborsa inaniyorsun... arastirmadan KUranin ruhunu anlamadan... Nur 31 de "örtülerini gögüs yirtmaclarinin üezerine vursunlar" diye geciyor......

Gelmisken diyelim... kici kapatin diye bir Ayet yok.... simdi kicimiz acik hgezsek OK olacak dimi ?????? Kuran böyle bir sey demiyor....... Was machen wir da...... ????

Noch was .... meine Haare sind schöner als die von mach einer Frau..... bende saclarimi örtmemmi lagzim ?????

Hangi toplumda bir kadinin yüzü daha erotik degildir söyleniyor.... ???? cok merak ediyorum dogrusu.... basina bez parcasi taktigindada insan yüzüne bakip güzel veya cirkin söylüyor.....

Hemso wer hat dein Gehirn gewaschen..... sana kirk sefer söyledim... KUranin cercevesinden disari cikma... kendi kafana göre yorum yapma.... sonuc olarak Ideolojiye gidersin... kendi Ideolojine...