Hayir bizler kimseye hicbir seyi
dayatmiyoruz......
hatta Alevilerin.... Aliye ibadet etmelerinede bir sey demiyoruz, cünkü Müslüman olarak herkesin dinine saygiliyiz, o yüzdendirki, Alevileri Müslüman saymadigimiz.....
Simdi kim neyi heykel yapmis... iyi ayird etmek lagzim.....
Bizler, Atasini saygi ve sevgiyle anan, yalniz Allaha ibadet eden ve ancak Allahtan medet umanlarmi heykele tapiyor, yoksa bir insan oglunu alip Allahin yerine koyanlarmi ??????????
Ama bunlari anlamamak icin gercekten deli olmak lagzim....... bizlerse deli degil aydin kisileriz.......
Hep ayni seyi söyleyip duruyorsunuz.....
Sanan bugün yasadigim bir olayi söyleyeyim..... Recklinghausen Islam Kültür Birligi, aslinda Islam Kültür Dernegidir, yani Süleymancilar...... kisacasi Islam dinini kullanan, ama asil olarak bizim dinden olmayan kisiler geldi kapimda para istedi..... bir siyah sakalli kisiydi.......
Para istedi... efendim cocuk okutuyoruz.... etc. falan filan....
Bir tek kelime söyledim...... Fatiha suresinin son ayetini bana Türkce söyle, sana 20 € verecegim....... adam ih mih sudur budur...
Yahu arkadas dedim, 40 yildan beri hesapta Kurani okur ve okuturuz dersin, ama inek gibi ne okudugunu bilmezsen sizler neye yararsiniz...... devlete ve millete zarar veren Ideolojilere karsi beim dinim olan Islam dini yardimi bana yasakliyor......
Git dedim amdam, Kurani ögrende ondan sonra kapima gelipte para iste.......
Iste sizler dini bu ve bu gibi insanlardan ögrenmissiniz...... onlar kendilerini Ilahlastirma yolunda, Atatütkün ender görülen, hem kudret hende devlet kalitasine carpip, saf disi kaldiklari icin düsmanlik ediyorlar.........
Ich habe nichts mehr zu sagen..... es bringt nichts....
Selamlar
Enis
|