alü efendi
Selamlar XXZ1,
Insan düsmanligi yapanlarin kim oldugunu söyle bakalim onu anlamadim. Dinin bir emrini bu kadar büyütüp vay vatan elden diyor vatanimizi bölüyorlar diyenler Kemalist sihniyeti degilmi ?
Neyse sen gururla tasi gönlünde besledigin putu. Bana onun zarari yok, sana zarari var ama sen farkinda bile degilsin. Kemalistligi burada tüklügün bir görevi olarak gösteriyorsun. Bunu tasvif etmiyorum.
Türkiyemizdeki belalari kim getirti onu acikla bakalim ! Basörtülü kizlarmi zararli bü ülkeye yoksa Kemalist partilerindeki alkol yudumlayan pis hortumcularmi ? Iyi düsün yazmadan. Rüzgara tükürmüs gibi oluyorsun. Türkiyemize en büyük zarar dindarlardan gelmiyor asil sizin sihniyete sahip olanlar Türkiyemizi bölmeye calisiyor. Kitap haline getirdiginiz Kemalistlik size göre Kuranin yerini tutuyor ama bana göre siradan bir kitaptir. Karl Marxin veya Hitlerin kitaplarida vardi halada var ö gözle bakarim ben Kemalistlige. Geri kalmislikla sucladiginiz biz müslümanlar asil sizi geri kalmis olarak görüyoruz. Cünkü bizim dinimiz evrenseldir her zaman icin gecerlidir geri kalma filan olmaz. Siz ise bundan 80 yil öncekilerine göre hayatinizi yönlendiriyorsaniz vay halinize tabiki serefizler, namussuzlar, hortumcular vs. sizin saflarinizda yetisir !
Atatürke gelince ne yapmiski o. Ona verilen görevi kim yapmazdiki? Hepimiz yapardik. O sadece Türk milletinin zaferinin baslangic noktasidir o kadar. Sonradan getirdigi hükümdarligin cilesini cekiyor simdiki Türkiye!
Yani Türkiyemizi Atatürk biginin gücüyle kurtarmadi. Bir emiri yerine getirdi. Asil Türkiyemizi o zamanki MILLETE borcluyuz. Onlarda simdi begenmediginiz takkeli dedeler ve basörtülü nineler gibi inancliydilar. Ama nerde sizde o bakis acisi. Etrafi kapali bir tünnel gibi hayata bakiyorsunuz. Bir saginiza solunuza bakin.
Selamlar
|