Hayir bizler 80 yildir
Medeni bir sekilde Türkiyemizi dünya standardi bir devlet yapma pesindeyiz ve eskisi gibide su an Islam Aleminin en önde gelir devletiyiz....
Hem Politikacilariyla hemde Islam bilim adamlariyla dünyada tekiz.....
Arabiya cehil devletleri yapay devletlerdir.... hepsini ya Ingiliz yada Fransiz yada Amerika kendi sahsi cikarlarina göre düzenlemistir...... ve su an Saltanatla yürütülüyorlar... yani babadan ogula...
Sonuc ne oldu... sonuc Türkiye dünya ile bütünlesip, sulh yani baris halinde yarisip, savas halinde savasan bir devlet haline geldi....... yani öyle bogazdaki hasta adam medeniyet ameliyati gecirerek iyilesti ve su an neredeyse sapasaglam....
Buda Laik Demokrat sistemle gerceklesti.... öyle saltanat ve din yobazligi ilke degil....
Eveeeet geleilim senin benimsedigin sisteme..... ben sahsen hangi sistemi benimsedigini tam anlayamadigimdan, senin Politik ve Saltanat bilgilerin hakkinda bir sey diyemiyecegim.....
Senin görüsün en iyi yönetim sekli hangisidir....???? Kuran sadece evrensel cerceveyi cizer...... Detaylar Anayasada insanlar tarafindan düzenlenir....
Hadi bakalim kivirmadan senin begendigin yönetim seklini ögrenelim.... benimkini biliyorsun Sosyal Demokrat Laik sistem..... ya seninki ??????
|