Iste sana dedim ya! sabah aksam sadece
resmi türk propagandasini okursan sonu böyle olur..
danke ben almayim..anlattigin seyi tarihte ilkokuldan uni.ye kadar tut kafamizia yerlestirmek icin satir satir ezberlettiler ve neticede elestirel degil de IDEOLOJI"(ideolojik saplantilara hep karsisin ya!!)ye tapan bireyler yetisti..
Ermeni meselesi anlattigin kadar basit degil...senin padisahinin tebaa si olan bir azinlik nasil olur devlete savas acar? onun ayrica incelenmesi lazim....
korkmadan kendi tarihinle yüzlesmeyi bilmeli..yoksa ne zamana kadar devletimiz ve diplomatlarimiz fransiz ve amerikalilarin meclislerinden cikan ermeni soykirim yasa tasarilarini engelleyecek.. yada gecen sene bir olay oldu; anadolunun bir köyünde bir ögretmen ermeni soykirim düsüncelerine karsi milli egitimin ne yapmayi düsündügünü sorunca hemen tutuklanmisti, nasil olur sen ermeni soykirimi dersin diye!!
iste kutsal devletimiz böyle bir devlet!! kelimeyi bile duymaya tahammül etmiyor..
hem su an toplumun hafizasina kazinmis nefretler: Mesela "sünnetsiz ermeni dölü,tohumu,yezidi" yunan kahpesi, gibi igrenc sifatlari ve fasist halk düsmanligini gibi seyleri düsününce vakti zamaninda neler yapmis olabilecegimizi daha iyi tasavvur edebiliyorum
|