kafayi üsüttün galiba
.......... böyle gavurca insani assagilamakmi sence okumak ??????
Yillarimizi bu tip konulara verdik.... ve her zamanda gervekleri söyledik.....
Sen devletten ne bekliyorsun?????? seni bakmasinimi???? tabi sende yan gelip yatacaksin..... ohhh ne güzel....... böyle bir devlet türü varsa hepimiz oraya gidelim...... burda bana gazel okuma......
Sen vergini kacirmadan verecksinki, devlette sana düstügün zaman yerdim etsin........
Sen niye hic düsünmüyorsunki, Allah Atatürk veya Avrupayi düsünen ve yasayanlari daha kazansal veya daha huzurlu bir yola soktu............. acik ve net görülüyorki, Avrupa olsun Laik Türk devleti olsun... bunlar sistem ve anlayis olarak bir cok Islam azmani devletlerinden daha ilerde....
Yani simdi Allah ne yaptigini bilmiyorda, sen biliyorsun....... neden bizim gibi düsünenler daha basarili oluyor??????
Sanan söyliyeyim...... ideoloji pesinde kosmayan her kimse hayatta huzur ve basari saglar.....
En basit örnegi Tayip Erdogandir, zamaninin bir din azmani olan Erdogan, Erbakan serefsizinin yaptigi yamuklari görüp, partisinden ayrilip, yeni parti kurdu ve devlet baskani oldu. 66 devlet gezerek kendini gelistirip olgunlastirdi ve simdi herseyden evvel devlet geliyor diyen Tayip Erdogan.... zamanin sartlarini ve gerceklerini kavramis durumda........... bundan iki sene önceki Tayip degil artik.... yerine tecrubeli ve daha olgun ve bilgin bir Tayip geldi..........bu sana bir örnek olsun.............umulurki sakinirsin.............
Hadi sen Erdoganida din disi birak, yobaz de, serefsiz de........ o bile insanlari birbirine düsürmeden ancak laik sistem kurtarir diyor.............. sen hala ahirdan bahsediyorsun....... sen bana kalmis akil vermeye calisiyorsun.......... elbette yazimi okumassindir, onu anlayabilmek herkesin harci degildir...... ilim irfan gerektirir
|