Sen neymissin be enis
tabi ben hepsini okumadim okumak ta istemiyorum.
Kuran cercevey verir diyorsun - kuarn geldigi zamanlarda Okyonuslari acamamistik baska kitalarrin cercevesi yokmuydu ?
allah lari yokmuydu?
dinleri yokmuydu?
devlet sence nedir ve ne icindir ?
Üst Düzel yönetici kurumlari nicin Alt düzey isnalari düsünmüylar onlar devletin icinde yasamiyorlar mi ?
Üst düzey yöneticeri ve Endustri yöneticilerini bir karsilastir LÜTFEN!!!!!!!.
Atatürk dediniz bitmediniz - Üniversitelere böyle soktunuz Atatürkünüzü, yeter artik (milelti nekadar cahil yerine koyacaksiniz?).
Insan gibi demoktasiyi yasatin Insanlara - Bagimsiz birakin Milleti - Cocuk parasi verin köylünün cocuklarina - dogruyu ögretin -Ana olacak bayanlara dogum zamanian önce evde kalmalarini saglayin ve maas verin alisverislerini yapabilsinler - da nice seyler var enis enis tespih sallamak tasak tutmak degil bunlar
Devletim ama yinede devletim türkiyem Bagimsiz develtim benim isanlarimi bagimladin piskoloji durumlarini bozdun alkholik yaptin ama yinede devletim türkiyemsin sigara dumanina bogdun milleti yinede türkiyemsin ÜST DÜZEYDEKI BOKCUVALLARINI ATALIM INSANLIK YÖNÜNE CALISALIM
ama sen Ahirda okumussun ENIS alinma sakin senden bi kullanilmis saman böyle olmaz.
|