Türk kizlari batmis...
Eevet arkadaslar..simdi bana sen feodal düsünüyorsun..veya sen geri kafalisin diyen bir kac ukala kendini bilmez soytari cikmis...tartisma ilkelerini bilmeyip internette bazi yoldan cikmis türk kizlarina yaranmak isteyen 3-5 züppe...
ben herseyi yasadim yalanim yok...sizin gibi sözde avrupali olupta modernlesmis bi cok kizla beraber oldum...ihr lutscht von jedem die schwänze leer und geht nach hause als ob nichts wäre..ich staune manchmal selber wie diese nutten reagieren...denen ist es egal sind wie deutsche...es geht nicht um liebe oder sonst was...du kennst diese türkinnen 1 woche und dann gehts los die gehen ab wie ne rakete...und wenn du dich mit den vergnügt hast kannste sms schreien und schlussmachen oder anrufen...die sagen wieso machste schluss ich sage du bist ne nutte hatte mein spass by...die lachen nur und sagen ich war doch schon entjungfert bevor du mich hattest ich hatte auch mein spass..kich frage was ist wenn du heiratest die sagen ja was wohl nähen lassen.....misafirlige gidersin kiz gelir oturmasini bilmez büyükleri ile kücükleri ile nasil konusacagini bilmez...ana babaya saygiyi bilmez...niggerlerla cikan türk kizlari bile gürdük..niggerlerla yatan türk kizlari bile yasadik...kiza soruyorum kizim sen ne bicim türksün..diyor sanane ich stehe auf schwarze die sind cool..der sieht aus wie r kelly oder craig david und poppen mit nigger rum...
so jetzt zum thema...ihr seht bizim türk kizlari fahise olmus..gelen gecen vuruyor..arnavut alman afrikali ingiliz türk kizlarina vurmayan millet kalmadi avrupada...
Anadoludan geldiginizi unutmayin...anneniz babaniz sizi ne umutlarla burda yetistirdi..siz onun bunun bilmem nesini yaliyorsunuz yatip kalkiyorsunuz..yok sevgiymis hadi ordan 1 haftalik sevgimi olur..herkes kullaniyor sizi...
ya yaz yaz bitmez...batmuissiniz kizlar..size vuranlara helal olsun hakediyorsunuz :-)
Örnek bir türk kizi....oturmasini kalkmasini bilmeli...efendi agirbasli olmali..gelenek göreneklerine sahip cikmali...bir türk ailenin yapisini bilmeli....türk ailesinde namusun önemini bilmeli...
bunlarda öyle bir sey yok...sözde avrupalilar..möchtegern europäer..avrupali olacam diye diye yüzünüze gözünüze bulastirdiniz herseyi sibel kekilli kahpesi en iyi örnek bütün almanyanin diline düsürdünüz türkleri...zaten sizler azinliktasiniz türk kizlarin cogunlugu sizin gibi kahpelere cekmemisler...
Y-A-Z-I-K-L-A-R O-L-S-U-N !
PS: yazdigim gibi olmayipta kendini bilen kizlar alinmasin onlara can kurban ama bu fahiselere acimak yok...kullanip köseye atacaksin !
|