böyle kolaya uzanan el cok yaw
Hazira hele... yahu sen eline bir Kitab aldin mi ??? Bir arastirma yaptin mi, bir bakdin mi, bi cabaladin mi ??? Neden hemen bazilarin Tye cikip söyledikleri abuk subuk seylere hemen inanip aha bu dogridir ve sayre diyoruz ???
Neden at gözlükleri giymis insanlar gibi ilerliyoruz ???
Hele hele su ilahiyat Prof.lardan sinir oluyorum ... su Y.S.Öler yada Atesler ne bileyim Ismail NAcar iste onlarin hepsi iste... simdiye kadar hep talkshowlarda gezinenler birde kalkip türkiyeyi dinine geri dönüs yaptirmak gibi bir görüntü ortaya koyuyorlar... Ama benim en cok sinirimi giden konu bu... bu prof.lar degildir aslinda... ben sahsen bunlarin geri zekali yada salak olduklarini zannetmiyorum... bence bunlar söylediklerini bilerek söylüyorlar... yani bunlar on tane lafadan dokuzunu dogru deyip birini de yanlis söyleyip herseyin icine ediyorlar!!!
Ne demisler bir yanlis bütün dogrulari götürür mi oder so

) hehe
bu dini konularda da öyledir... demek istedigim su... Prof.leri dinlemeyin degil, hocalari dinlemeyin de degil... dinleyin bende dinliyorum ama kendi düsüncemizi ve kendi yorumumuzu gelistirmeliyiz... bu adam öyle söyledi diye hareket edemeyiz... mahser gününde ne diceksiniz ??? YSÖ dedi vallah benim sucum yok mu diceksiniz ???
Sevgili Cenabi Allah ILK önce her Insanin Aklina hitab etmis, ve oku demis, oku ki ilme sahip ... ilimli olda imanin gelissin... gerisi bunlardan ibarettir zaten!!!
Akil, Ilim ve Iman dolu bir Insandan ne zarar gelir ki ???
Lütfen bana abuk subuk örnekler vermeyin simdi, cünkü yok öyle insan!!!
OKUYUN, arkadaslar OKUYUN!!!
Selamlar
Fatih