Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 08.06.2004, 13:46
eniskaya

Standard ATATÜRKE KIMLER KARSIDIR ????

1.) Babasinin Türk olamsini sagladigi icin….. Fransiz..Italyan.. veya Yunanli bir tecavüzcü babayi daha hayirli sayanlar

2.) Türkiyeyi cehalat devrinden cikardigi icin…… yüzde 98 analphabetti…..

3.) Yeni yaziya gectigi icin….. Müsrik Hocalar bir anda analphabet kaldiklari icin.

4.) Elmalili Hamdi Yazira Türkce Kuran tefsiri yaptirdigi icin….. artik din yobazlarina gerek kalmadigi icin…..

5.) Kadinlara anaysal hak verdigi icin… onlarin kadinlari sadece kölelik yaparlar ve sex objesi görevi üstlenierler.

6.) Hocalarin nikah kiyma haklarini ellerinden aldigi icin…..

6.) eskiden Hocalar nikah kiyarlardi ve istedigi zaman kadini bir yaziyla bosattirirlardi….. kisacasi din adina Pezevenklik yapardilar… kadinlarada din adina zina yptirirlardi…. Yeterki Hocaya para aksin…….

Yahu arkadaslar bitmiyorki yazmakla……..

Bunlarin hepsi gercek……….

Inanamyan varsa kalksin kendi anne babasina sorsun bakalim onlarin serefsiz Hocalar tarafindan nasil nikahlari kiyilmis…….. size bir anlatsinlar…..

Eskiden vekil yollarlarmis Müsrik Hocalarin karsisina ve vekiller evet derlermis…. Tabi parayi bastiktan sonra….. baslik parasiyla resmen kadinlari mal diye satarlardi……

Ve ondan sonra, kiza hic bir sey sorulmadan, rizasi alinmadan…… hayatinda belki hic görmedigi bir kisinin yatagina gerdege sokulurlardi……… dann dann ran an das Speck.... tecvüz ohne ende......

SEREFSIZ ATATÜRK DÜSMANLARI BUNLARDA YALANMI……

Tabiki Atatürkü sevmeyeceksiniz….. sizin bu para kaynak larinizi kuruttu….. ve ben ve benim gibilerde Sizlerin kökünü kurutacaktir…… zaten Sizler cehaletinizden dolayi umumi ziyandasiniz……

Acayibim dimi.....
"YASASIN CUMHURIYET YASASIN TÜRKIYE"
ve isine gelmeyende..... gitsin humeyninin kicina girsin.....

veya Türkiyeyi terk etsin..... her yerde ve her zaman bu tür cehalet insanlarin kafasina vurmaya devam edecegim.... Kuran cehaletlikle savasmayi farz kilmistir.....

Yani sizler sadece bana veya Elazizspora karsi degilde... birde Allahin kutsal kitabina karsi mücadele icindesiniz......