Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 04.06.2004, 11:20
Benutzerbild von coach01
coach01 coach01 ist offline
Neuer Benutzer

Standard cevap

hakaret vari sözlerinden kurtul artik. Tarihi bilmeden konusma. Parmak yemek isteyen hocadanda yer doktordanda yer bunun benimle ne alakasi oldugunu cikaramiyurum. Bir kac Hoca göze batti diye bendemi onlarin gibi sucluyum ? Sen su toplumsal irkciligi bir tarafa birakta öyle gel. Insanlar hakinda yorum yapma. Beni tanimadan bana müsrik deme. Senin konusma tarzin bana uymuyor ben sana hemen müsrikmi demem gerek ? Yazik kafani bosa yoruyorsun. Benim neye inandigim ortada. Bin kerem desem. Sen yinede inanmazsin. Ben Allaha inaniyorum ve ondan baska ilah tanimiyorum. Ama nafile sen inanmazsin bunlara. Bir kere kafana koymussun ben burada tartisma yapacagim diye hic olumlu yanlarini düsünmüyorsun. Düsünmeden konusma müsrik olmayana müsrikle hitap etme, hasa kendin müsrik olursun.

Atatürke gelince ben Atatürkü kötülemiyorum onun sözlerini putlastirana kiziyorum. Güzel söz söylediyse onun yanindayim. Ama onu anmak icin saygi durusunda veya her ilcenin merkezine putlarini yerlestirmeye ne gerek var.

Ve senin Kemalist sihniyete hic bir atifta bulunmadigini hayretle karsiliyorum. Yani senin gibi bir *müslüman* bunlari kabul edermi ?

Neyse isine geldigi gibi yazdigin ortada. Samimiyet deniliyen hic bir unsur yok sende.