yoksa muhammedin mail adresimi var ? telefonu ? bir üniversitede kürsüsü ? muhammed öldü.. tekrar ediyorum muhammed insandi öldü--
simdi sen catlasanda patlasanda muhammed sana bir ayeti aciklayamaz..cünkü ölü---
buraya kadar anlastikmi ?
ÖLÜ bir peygamber var.peygamberlerin hepsi öldü....
yani onlara birebir itaat etme sansin yok !!!
evet sen sahabe olsadin tabiki muhammedin dedigini yapabilirdin ona itaaat edebilirsin ama sen sahabe degilsin.....
ama sen muhammedi onun adina uydurulmus hadisleri ..pratik olarak buhari maliki tirmizi cart curt ibineyi yani peygamberden sonra tam 300 yil sonra yazilmis ve coguda yahudilerin kitablarindan araklanmis masallari..iste muhammed diye kendine yutturuyorsun...
ben ise kurandaki muhammedi izlerim..yanliz kurandaki muhammedi örnek alirim..tirmizinin buharinin bilmem hangi ibinenin muhammedini hesaba almam...
aynen muhammed gibi yasarim...YOKSA MUHAMMDDEMI sizin gibi buharinin malikinin tirmizinin sacma sapan kitablarina bakip dini cikardi..
zavalli akilsiz mahluklar..bu isin mantigini bile anlamiyrsunuz..sizlere sadece bir gözle aciyorum birgözlde aptalliginza bu kadar basit seyi bile anliyamadiginiza ggülüyorum..müsrikler

muhammedi seviyorsan kurandaki muhammedi yasa...ve sadece kurani takip et...
cünkü kuranda bir sünnet vardir oda sünnetullah...