Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 27.05.2004, 11:46
Benutzerbild von coach01
coach01 coach01 ist offline
Neuer Benutzer

Standard sualler ?!?

Selamlar Derya hanfendi,

Sorularini okudum ve cevap vermek istiyorum.

Birinci sorunuza cevap:
Bu soruyla Allahu Teala sorarsin öbür dünyada. Allahin gücünü örcmek bana göre yanlistir. Bir taslada anlatilamaz Allahin gücü. Bence düsüncelerinle cok yanlis istikamattesin.

Ikinci soruna cevap:
Tabiiki Allahu Teala herseyi bilendir. Ve senin nasil bir insan olacaginida bilir.Seni polisler düsmanini öldürmeden hapse atalarmi, atsalar bile ben yapmadim dersin dimi.Allah bize iki yol vermis. Birisi dogru yol diyeri ise egri yol. Dogru yollu bulmak icinde Kitaplar Peygamberler göndermis.

Bu sorulari soran sen degilsin muhakkak. Bu sorulari dinsizlerin icadidir. Maksatlari itikadi saglam olmayan Müslümanlari kendilerine cekmek.Müslümanlari sorularla yikmak isteyen bu sihniyetlerden koru yarabbi.

Sana bir kac soruda ben sorayim (senin üsülünde):
Farz edelim dinsizlerin dedigi gibi Islam dini filan yok (hasa). Biz Müslümanlar ne kaybetmis oluruz ? Neyi kaybetmis oluruz. Ölüm yatagimizin bas ucunda. En fazla 80-90 senemiz (dinsizlere göre) bosa gitmis olur dimi. Dinini yasayanda bu dünyanin nimetlerinden faydalaniyor sadece haramlardan kaciniyor. Neyse hadi hersey bosuna diyelim. Ne kaybederiz ? Bunu cevapla.

Ama ...
yada Allah varsa ve Allahin kurallarini yapmamiz gerekirken, dünyada kendi kurallarimiza göre yasamis isek. 80-90 sene sonra ne kaybetmis oluruz ?

Bu sor bakalim kendine ve cevapla Derya kardes.

Saygilar selamlar