evet...
salatu"selam coach kardes!
"yanlisin var ben Peygamber efendimizin ehli beytine zülüm eden tarafinda degilim hic
bir sünni degildir. Zaten en büyük yanlis burada bizi Yezidle ayni kefeye koymanizdan"
kardesim...simdi ben buna güleyimmi aglayimmi?
azizim, siz bu emevi alcaklarina mesela muaviya"ya (lanetullah aleyhi) "hazret" diyerseniz, onun pis ismi gectikce "radiyallahu ahn" - (allah ondan razi olsun) diyorsaniz, "o aliye karsi haksizlik yapti, ama hicte ise onun bir sevabi oldu alinin"de iki sevabi" beyinsiz"ce ifadeler kullanirsaniz, YALAN SÖYLEYEREK ona "vahiy katibi" diye inlenirseniz, imam aliye (a.s.) (kendisine sevgi iman, BUGZ ise küfür ve münafiklik"dir***SAHIH MÜSLIM***) LANET VE KÜFÜR yagdirana överseniz, ve onun itine yezide lanet etmek"den sakinirsaniz vs vs vs vs...
O ZAMAN EVET MUHTEREM KARDESIM SIZ EHLIBEYTE ZULÜM YAPANLARIN TARAFINDASINIZ!
"Yezid sunnimiydi"
babasi ve kendisi ve emevi akrabalari kendilerin "EHLI SÜNNET VE"L CEMAAT" diye adlandiriyorlar!
ve evet yine söylüyorum azizim, siz onlarin yaptiklarinia IMZA atarcasina davraniyorsunuz!
ve daha nice seyler!!!
"Hasan ve Hüseyini sehid edende Yeziddir kendi koltuk
savasi icin sehid etti Hasan ve Hüseyinimizi."
iste seni de tebrik ederim! islami tarihinden ZERRESINE kadar hic bir bilgin olmadigini kendin kanitladin!
azizim bir kere hz.hasani (a.s.) yezid kerbela"da degil muaviya zehirle sehit ettirmistir!
sen azcik daha kendi kaynaklarini oku azizim!
bu zehir olayini da göz ardi etmelerini sebebi ise muaviya (l.a.) temize cikarmak icindir!
" Anlatabildimmi?"
evet ben gercekten cok sey anladim!
"Hayat83 kardesimize Peygamberimizin ehli beytine her türlü zulüm edenlerin tarafa
gectin diyemezsin. Bu ayiptir bunu nasil yazabilirsin anlayamiyorum."
kardesim eger imam ali (a.s.) ve hz.fatima anamizdan ZORLA BIAT almalari icin, hz.fatimanin (s.a.) EVINI BASANLARA VE HATTA YAKMAK ISTENILINCE "EY ÖMER! BU EVDE FATIMA VARDIR" (denildigi halde ömer:"FARKETMEZ!") halifeligi ali degil onlar yürütmesinden yanayim diyorsa (ki demin zikrettigim olay yüzlercesinden BIRTANESIR!!), o zaman yine EVET diyorum muhterem kardesim, ehlibeyte zulüm edenlerin tarafina gectiginin kanaatindayim!
hayat83 ve sen ilk önce kendi kitablarinizi okuyun! sünnilerin ve sia"nin ITTIFAK ettikleri olaylarda ve hadith"leri agir agir düsün kardesim! o zaman benim derdimi anlarsin!
"Siz Ehli beytine sadik kalabildinizmi ? Ehli beytin dedelerimi vardi ?"
kardesim ayni seyi sana"da sorabilirim:
sahabelerin hocalari , ruhban sinifi varmi idi?
dedelik bugün maalesef elden gidiyor azizim, bunu ben biliyorum!
"Ehli beyt camiilerinde namazmi kilardi yoksa, sizin gibi cem evlerinde dedelerden sohbetmi
dinlerlermiydi."
iste azizim yine sen hataya düsüyorsun!
bir kere peygamberin zamaninda minareli, ici süslü püslü ve pahali lüks halili camii mamii yoktu!!!
bu lükslügü kime borclusun biliyormusun?
evet azizim EMEVILERE!! öyle emeviler"ki kendilerini "EHLI SÜNNET VE"L CEMAAT" diye adlandirirlar ve ehlibeyte 60-70 sene minberlerden KÜFÜR VE LANET YAGDIRIRLARDI!!
eskiden mescitler vardi, buna ben karsi birsey demiyorum, ama oralarda sedece ibadet degil, toplantilar, beraberce yemek yenilirdi, hatta sportif etkinlikler yapilirdi!
üstelik sadece namaz degil, zikir ve tasavvufi ayinleri yapilirdi!(yani alevilerin algiladigi sekilde CEM).
namaza gelince: PEKI SIZ PEYGAMBERE SADIK KALABILDINIZ MI?
peygamber kollari baglamiyordu namazda,
tespih cekmezdi,
pahali seccade denilen birsey yoktu (topragin üzerinde secdeye inerdi),
sonra"dan (!) meydanan cikan camiilerde topluca teravih namazi kildirmazdi,
sabah ezani bile degistirildi,
hutbeler sirf ehlibeyte lanet okunmak icin ve insanlarin(sahabelerin) kacmamalari icin cuma namazin ÖNÜNE yerlerstirildi....
ve daha nice seyler azizim....!!
evet siz acaba sadik kalabildinizmi?
islam adina o kadar zulüm, pislik ve terör isletenler EHLIBEYT DOSTLARI olan sii ve alevilermi di? yoksa kimler??
kimlerde 11 eylül lekeleri var?
kim muhammed askina ve onun adina INSAN yaratiyor ve kimler ise CANAVAR???
vs vs vs
" Asil ehli beyte en büyük zulmü siz ediyorsunuz. Neyi savundugunu iyi
bil kardesim onlardaki hayat bicimi hic birinizde yok. Yani siz Ehli beytten uzaklasmissinizdir."
azizim bir takim cahil insanlar alevilik adina safsata konusanlar vardir, bunu asla inkar etmem!benim degindim konu ise bilincli bir sekilde alimsiz birakilan alevi insanlara degil, aleviligin özü"dür, aleviligin ÖZ kaynaklaridir!!
mesela sünnilik adina o kadar safsata ve canavarca fetva veren "din adamlari"(!) varki, akli basinda olan insan kacar!!
diger aktardigin hadisler ve olaylara gelince..
kaynaklarin adresini verebilirmisin azizim?
yoksa öyle kup kuru bir sekilde copy+paste etmenin bir anlami yok!
medalyonun iki tarafi vardir....
simdilik bu kadar
ve selamunaleyküm!
|