sivay olaylari devletin oyunuydu...
kac defa sizin gibi vurdumduymazlara burda belirtmek istedim ama hala bu gibi konulari acip insanlari bos fasafiso konularla ugrastirmaktan bikmiyorsunuz...
sivas olaylari icin::> sivas olaylari basli basina devletin kendisinin planlayip uyguladigi ve sonra olaylari bir propaganda amaci olarak sünnilerin üzerine yükledigi inkatr edilemiyor...
TAM MÜSLÜMANLAR ARASINDA UFAK BIR KIVILCIM HISSEDILDIGINDE DEVLET KENDI ADAMLARINI DEVREYE SOKAR VE BITAKIM OLAYLARLA BU KIVILCIMLaRI YOKEDER:::BU BINEVI UYUTMA POLITIKASIDIR VE CUMHURIYET KURULDUGUNDAN BERIDE TÜRKIYEDE HER BES ON YILDA BIR GAYET BASARILI BIR SEKILDE UYGULANMAKTADIR !!! BUNUN EN GÜZEL ÖRNEKLERINDEN BIRIDE SIVAS OLAYLARIDIR ; ve nitekim tv lerdende gösterilen kasetlerde anlasildigi gibi devletin bizzat görevlendirdigi kisi veya kisiler bu katliami yapmistir, müslüman olan bir insan kurani kerim ve sünnet dogrultusunda masum insanlari öldürmaenin allah katinda ne kadar günah oldugunun bilincindedir , gidip gelip her katliami müslümanlara yüklemeyiniz veya tartismasini bile acmayiniz...
BURDA BU SITENIN TÜM YETKILILERINI SIDDETLE KINIYORUM CÜNKÜ BÖYLE SAPIK SUPUK KONULARLA BURDAKI GENCLERI OYALAMAYA CALISIYORLAR...
KARDESIM DAHA ISLAMIYETIN I sini BILMIYORSUNUZ KALKMIS BURDA AHKAM KESIYOSUNUZ:..
BURAYA YAZANLARIN YÜZDE DOKSANI DAHA ETTAHIYYATUYU OKUMASINI BILMEZLER; ISLAMIYET ÖYLE KOLAY BI DINMI SANIYORSUNUZ !!! müslümanim demekle müslüma oldugunuzumu zannediyorsunuz?
kendinize gelin uyanin artik, islamda ilk önce TEVHID VE SIRK MESELESINI KAVRAYAMAYAN BIR INSAN ASLA BEN MÜSLÜMANIM DEYIP SONRA FIKHI MESELELER ÜZERINE YANINDAN CIKARTTIF´GI FETVALARI YAZMASIN BEYANDA ETMESIN:::...
allah sizlere ihsan nasip etsin
amin..
|